23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ismejeri vil markere sig som ægte vestjysk

Staby Ismejeri er en af 14 virksomheder, der har søgt om at blive en vestjysk mærkevare, og som vil markedsføre sig på at være en del af Regional Madkultur Vestjylland.

Vestjyske fødevarer skal nu gøres til en mærkevare, og det skal gøre både landets befolkning og turister opmærksomme på specialiteter produceret i Vestjylland.

Staby Ismejeri er en af de virksomheder, der gerne vil være en del af det nye samarbejde.

- Jeg mener bestemt, det er noget, som vi kan bruge i markedsføringen, siger Janne Rahbek, der har solgt 7000 liter bondegårdsis de første 11 måneder, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Læs mere om det nye mærke for

Regional Madkultur Vestjylland

.

Vil understøtte hinanden

En anden producent, der er på vej ind i ordningen, er Kræmmergården ved Møborg, der især sælger frugt og grønt.

- Som producenter kan vi også bruge og understøtter hinanden, siger Janne Rahbek, der bruger frugt fra Kræmmergården til nogle af sine is.

Hun tror, mange turister er interesserede i at smage lokale fødevarer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|instance-web03