23948sdkhjf

Ny direktør i DLG

Den 1. november 2010 tiltræder Vagn Hundebøll, 54 år, som ny produktionsdirektør i DLG. Han får ansvar for DLG’s samlede produktion herunder fabrikker og kundecentre.
Vagn Hundebøll afløser Flemming Møgelmose, 64 år, som fremadrettet vil fokusere på andre opgaver i DLG-regi.

Vagn Hundebøll kommer fra en stilling som direktør i Vitalys I/S, der er delvist ejet af DLG, som han fortsat vil have ansvaret for. Herudover vil han også få ledelsesopgaver for Dankalk og Dangrønt, der ligeledes er ejet af DLG. Han bliver også en del af DLG’s styregruppe.

Ansvar for sikkerhedsorganisation
Flemming Møgelmose vil efter 16 år som produktionsdirektør fokusere på opgaver som bestyrelsesformand i det delvist DLG-ejede selskab Cargo Service på Århus Havn. Ligesom han fortsat vil have ansvaret for DLG’s sikkerhedsorganisation. Herudover vil Flemming også varetage opgaver på forhandlingsområdet i forhold til DLG’s tilpasning af overenskomster i forbindelse med, at DLG nu er blevet medlem af Dansk Industri.

Vagn Hundebøll har været en del af DLG siden 1994, hvor han har bidraget positivt til forskellige virksomheders udvikling. Han er uddannet Cand. Oecon fra Århus Universitet. Vagn Hundebøll er bosiddende i Bramming, er gift og har fire børn.
Læs mere om: DLG
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078