23948sdkhjf

Fyrede slagteriarbejdere i nye job

Danish Crown i Rødding lukker i dag. Allerede nu ved langt hovedparten af medarbejderne, hvad de skal lave fra på mandag.
Tilbage af de oprindeligt 308 medarbejdere er 80, som gør arbejdet helt færdigt i Rødding.

Af dem er der kun 43, som benytter sig af tilbuddet om at stå i Danish Crowns jobbank, der er en del af virksomhedens socialplan. Resten har fået arbejde eller er i gang med uddannelse.

- Det er totalt super, at så mange er kommet videre. Det er også rigtigt positivt, at omkring 130 har fået job andre steder i Danish Crown, siger tillidsmand Niels-Henrik Sørensen, der de næste fire måneder skal være bestyrer i jobbanken.

Fanen holdt højt
Tillidsmanden er glad for, at kollegerne har holdt fanen højt hele vejen igennem.

- De har vist høj moral til det sidste og taget det pænt på trods af, at det er lang tid, vi har vidst, vi skulle lukke. Vi har haft en fælles indstilling om at få det bedste ud af det, siger tillidsmanden.

Beslutningen om at lukke afdelingen som følge af for stor kapacitet i Danish Crown blev meldt ud 17. februar 2009.

Kamsteg på grillen
- Jeg vil rose mine medarbejdere helt vildt for, at de igennem 19 og en halv måned har været dybt loyale og fleksible i det daglige arbejde. Sådan en loyalitet finder man ikke alle steder. Her har været en unik kampgejst, og det skyldes nok, at de har været så engageret i virksomhedens ve og vel. Når kunderne har været på besøg, har de spurgt til, om de var tilfredse med det, vi laver til dem, og på den måde har vi altid haft fokus på at levere varen, roser Røddings fabrikschef Carl Jacobsen.

Røddings sidste dag, fredag, markerer medarbejderne for sig selv med fælles morgenkaffe og til frokost kamsteg på grillen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094