23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bunzl Distribution Danmark A/S
Pernelle Frickmann, 38 år, er ansat som produktchef i indkøbsafdelingen. Hun kommer fra en stilling som produktchef hos Plandent, hvor hun har været ansat siden 2002.

Bunzl Distribution er leverandør af blandt andet emballage, maskiner og teknisk service til den danske dagligvarehandel og den fødevareproducerende industri.

Copenhagen Markets A/S
Jørgen Herman Mortensen er tiltrådt som bestyrelsesformand, mens Mette Bay Klarskov er tiltrådt som næstformand.

Dandy A/S
Thomas Ahle er udtrådt af bestyrelsen.

DLG
Vagn Hundebøll, 54 år, er ansat som ny produktionsdirektør i grovvarevirksomheden med ansvar for fabrikker og kundecentre.

Han kommer fra en stilling som direktør i Vitalys I/S, der er delvist ejet af DLG, som han fortsat vil have ansvaret for. Herudover vil han også få ledelsesopgaver for Dankalk og Dangrønt, der ligeledes er ejet af DLG. Han bliver også en del af DLG’s styregruppe.

vagn Hundebøll afløser Flemming Møgelmose, 64 år, som i fremtiden vil fokusere på andre opgaver i DLG-regi; bl.a. som ansvarlig for DLG’s sikkerhedsorganisation og som bestyrelsesformand i det delvist DLG-ejede selskab Cargo Service på Århus Havn.

Irmatorvet A/S
Lea Lindbæk har forladt bestyrelsen og afløses af Jesper Hald Kjeldsen.

Porc-Ex A/S
Holger Bøgebjerg Sørensen er udtrådt af direktionen og i stedet tiltrådt som formand for bestyrelsen, hvor han afløser Jens Anker Bøje.

Ny i direktionen er Ove Georg Rasmussen.

Porc-Ex arbejder med eksport af grise og avlsdyr fra Danmark til det øvrige EU.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125