23948sdkhjf

Kvartalsrapport uden de store udsving

AarhusKarlshamns (AAK) kvartalsrapport for årets tredje kvartal viser et kvartal, der stort set var på linje med samme periode sidste år. Nettoomsætningen endte på 3.774 mio. svenske kroner. Food Ingredients fortsætter den positive udvikling.
Med en nettoomsætning på 3.774 mio. SEK endte den en smule lavere end samme periode året før. Nedgangen skyldes en negativ valutaomregningseffekt på 104 mio. svenske kroner.

Driftsresultatet endte på 231 mio. svenske kroner og endte således på linje med samme periode sidste år, hvor det lød på 235 mio. svenske kroner.

- ’Food Ingredients’ fortsætter med at udvikle sig meget positivt. ’Chocolate & Confectionery Fats’ viste stærke sæsonbetonede stigninger i volumen, og fordoblede næsten sit resultat i forhold til andet kvartal 2010, udtaler AAKs adm. direktør Arne Frank i en kommentar i kvartalsrapporten.

De første ni måneder af 2010
Årets første ni måneder viser en nettoomsætning på 10.878 mio. svenske kroner, hvilket er en tilbagegang i forhold til samme periode sidste år, hvor den endte på 12.096 mio. svenske kroner.

Nedgangen tilskrives blandt andet en negativ valutaomregningseffekt på 451 mio. svenske kroner samt et efterslæb i forhold til råvarepriserne.

Driftsresultatet sted med 7 procent fra 538 mio. svenske kroner i samme periode sidste år til 573 mio. svenske kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.849