23948sdkhjf

Hæder til mejerister fra Holstebro og en gammel kending

Gamle Ole er Skandinaviens bedste ost, og Arla i Holstebro laver den bedste smør
Ved Scandinavian Dairy Contest, som blev afviklet ved årets Landsmejeriudstilling, løb Arla Foods mejeri i Holstebro med førstepladsen i konkurrencen for smør. Det var den saltede udgave af mejeriets Lurpak 250 grams-pakke, der modtog anerkendelsen. Det skriver Dagbladet Holstebro/ Struer.

- Det er meget nemt at vinde, når man har dygtige folk omkring sig. Man kan jo aldrig vide sig helt sikker på sejren, men vi vidste på forhånd, at det var et godt produkt vi sendte af sted, udtalte produktionschef Anders Skaanning-Höghlund.

Kvalitet er ikke noget nyt i Holstebro. Det er således ottende år i træk, at mejeristerne i Holstebro har kunnet smykke sig med titlen.

Stærk vinder
Det er Arla Foods Tistrup Mejeri der fremstiller osten, der blev udpeget som den bedste ost i Danmark og Skandinavien. Det var den stærk Gamle Ole, som med en lagringstid på 40 uger kategoriseres som ekstra, ekstra lagret, der tog førstepladsen.

Anerkendelsen bragte det brede smil frem hos folkene fra Tistrup Mejeri.

- Det er altid stort at vinde. Det er en af de ting, man går på arbejde efter, når man nu som jeg går så meget op i det, udtaler han i en pressemeddelelse fra arrangøren af Landsmejeriudstillingen, udtalte ostemester Gert Bjerre.

Landsmejeriudstillingen er en del af FoodPharmaTech 10, der løber af staben MCH i Herning Messecenter frem til d. 4. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078