Eksperter lærer fra sig om emballage

Seminar tager fat på udfordringer og moderne løsninger

"Mød eksperterne og få inspiration til udvikling af din emballage", lyder det i oplægget til et gratis emballageseminar, som bliver holdt hos Teknologisk Institut i Aarhus på torsdag.

På seminaret er der ikke mindst fokus på emballage til virksomheder, der sælger fødevarer på nettet.

I løbet af dagen er en række talere på programmet - blandt dem Teknologisk Instituts egne medarbejdere Søren Østergaard og Alexander Bardenshtein, som taler om henholdsvis "Krav til moderne fødevareemballage" og "Selvkølende emballage".

Der er også lagt op til en idéproces i mindre grupper, hvor deltagerne sammen med fagfolkene kan udvikle små demoprojekter.

Mere om seminaret og tilmelding kan ses her: www.foodnetwork.dk/media/1345/e_handels_...




Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Efter brand hos Danish Crown: Slagter hurtigt igen

Harboe afviste private label-kunder

Hanegal brugte forkert emballage

Stauning Whisky nægter at sælge alt til USA

- Vegansk kød vildleder forbrugerne

FødevareDanmark kritiserer, at nyhed fra Naturli' Foods omtales som kød

Hvordan bliver en standard til?

Nyhedsbrev

Skiold baner vejen for vestjysk whisky

Eksporten af danske fødevarer sætter rekord

Øget omsætning, men underskud i Nemlig.com

Online-supermarkedet har stadig sit første overskud til gode

Erhvervspakken åbner nye huller i skattelovgivningen

1

Danmark kan ikke få bugt med sygdomsbakterie i kylling

Arla slutter produktionen på historisk mejeri

Skare Food for alvor tilbage på sporet

Nyt destilleri skal allerede udvide

Naturli' Foods klar med "verdenssensation"

Vegansk hakkekød vækker begejstring

Erfaren madproducent får et ekstra køkken

Ejeren af Kirstens Køkken udvider med en ny forpagtning

Hvad er en standard?

Gourmetrestaurant flytter til ny bydel

1

Masser af fødevarelove er på vej væk

Kaloriemærkede menukort får os til at vælge sundere mad

1

Sygehuskøkkener ser vidt forskelligt på økologi

Her er de: Deltagerne i Årets Kok og Årets Tjener

Julekrise hos Toms: Flere produkter trækkes tilbage

Specialordre til LP Kolding

Royal Unibrew laver eget mikrobryggeri

Mænd er mest villige til at spise græshopper og larver

Carlsberg åbner nyt lille bryggeri

Ingen gider at købe tidligere slagteri

Norden bliver samlet på Grüne Woche i Berlin

Svaneke Bryghus bliver 100 procent økologisk

Bassist i verdenskendt band åbner ny restaurant i København

Bliv klogere på harske fødevarer

Madvognen ruller sig ud på nyt marked

Slut med buræg i Irmas egne varer

Chr. Hansen skal have ny topchef

Også Vejle kommer på street food-kortet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Softwarestyrede Connected Services fremmer digital omstilling

Gravlund Industrigummi udvider i Teknisk Salg

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Globalt økonomisk momentum

CENTA Transmissioner ønsker alle en glædelig jul og uddeler juledonationer

Slip for uønskede bakterier med CleanBox

Verder Pumper holder Juleferie i uge 52

Fokuser på din kerneforretning - Outsource din elektroniske samhandel

Brandsikre skabe fra DENIOS

Pescatech sælger patenter

Mærknings- og etiketteringsløsninger til hele fødevareindustrien

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Verdens bedste kædeopkorter til dit kædesæt fra Gunnebo

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Stort spring ind i fremtiden

Kemisk hærdet glas - Mirit Glas

Rustfri Gear og motorer

Ny tydeligere mærkning af Bredels pumpeslanger

Nidec på Ajour 2017 - Vi siger tak for sidst!

Hold beskidt vand "rent" med UV og cirkulation

Donationer forhindrer spild og gør en forskel, der kan mærkes i juletiden

Synflex A/S styrker salget

Fleksibilitet er nøglen til rekrutteringssucces!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.222