23948sdkhjf

God stemning på FoodPharmaTech 2010

Der er efter 2. dagen tilfredshed blandt udstillerne på årets FoodPharmaTech messe. Der opleves blandt andet en del repræsentanter for udelandske virksomheder på messen.
Det er i år 8. gang at Messecenter Herning arrangerer FoodPharmaTech messen og der er indtil videre god tilfredshed med antallet af fremmødte og den interesse der vises.

- Vi har oplevet godt med besøgene på messen indtil nu oplyser R & D manager fra Carnitech, Henrik Skyum. Carnitech arbejder især med skræddersyede løsninger til fødevareindustrien men messen giver også mulighed for at viser et udpluk af de mange standardiserede løsninger som bl.a. vores anlæg til fedtanalyse i forbindelse med hakning af kød.

Messen giver samtidig Carnitech mulighed for markering af større selvstændighed efter ejerskiftet fra Marel til AIAC.

En del udlændinge på messen.
Masytec er også godt tilfredse med messen, der allerede nu har givet en række leads. Salgskonsulent Morten Nielsen bruger bl.a. messen til at markere navneskiftet fra Lincoln Danmark A/S til Masytec A/S.

Den vigtigste opgave for Masytec er ifølge Morten Nielsen imidlertid at øge kendskabet til betydningen af Centralsmøring. Til at underbygge dette har Masytec bl.a. haft Teknologisk Institut med på standen til at dokumentere betydningen igennem OEE (Overall Equipment Effectiveness) beregninger med udgangspunkt i den konkrete kunde. Morten Nielsen har oplevet mange besøgende her onsdag – bl.a. en del udelandske gæster.

TV-dækning og royalt besøg.
Salgschef Henrik L. Egestad fra Lyngsoe Systems har også haft en rigtig god oplevelse i Herning, hvor deres show fra Kutter til Køkken har fået stor opmærksomhed fra en række besøgende der også har omfattet TV dækning og royalt besøg.

Messen slutter torsdag kl. 17 så der er endnu mulighed for at se det sidste nye i industrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094