23948sdkhjf

Aller Aqua klar med endnu en fabrik

Onsdag indvier virksomheden i Zambia
Fiskefoderproducenten Aller Aqua med hovedkvarter i Christiansfeld indvier onsdag sin femte fabrik - denne gang i Zambia.

- Vi er stolte af, at vi kan indvi vores femte fabrik, som også er vores anden fabrik på det afrikanske kontinent. Væksten i Egypten, og den succes, vi oplever i vores datterselskaber i Nigeria, Kenya og Ghana, beviser, at der er et marked for fiskefoder af en højere kvalitet, end kunderne i dette område er vant til. Vi har været til stede i Afrika gennem længere tid, og nu er det det rette tidspunkt til at åbne endnu en fabrik, forklarer koncerndirektør Henrik Halken fra Aller Aqua.

Den zambiske fabrik er en investering på omkring 10 millioner dollars og har en kapacitet på 50.000 tons fiskefoder årligt. Fabrikken etableres som et joint venture med Oakfield Holdings Limited.

Aller Aqua har desuden etableret en aftagerkontrakt med Yalelo Limited, som er en af verdens største producenter af tilapia-fisk.

Ud over den nye fabrik i Zambia har Aller Aqua fabrikker i Polen, Tyskland og Egypten foruden den danske fabrik i Christiansfeld.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078