23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge
Aktieselskabet Beauvais
John Magnus Jørgensen og Pål Erik Jahren er udtrådt af bestyrelsen, mens Claes Johan Wilhelmsson og Arve Heltne er indtrådt.

Arla Foods
Jens Mondrup er ny marketingdirektør i den danske markedsorganisation, Consumer Nordic DK. Han kommer fra en stilling som direktør i Ferrosans Consumer Health division.

Danespo A/S
Arne Bech Poulsen og Mogens Worre-Jensen er begge udtrådt af bestyrelsen. Jørn Munk Andersen og Peter Bagge Hansen er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Danespo er en forædlings-, salgs- og produktionsvirksomhed med speciale i salg til virksomheder og professionelle avlere.

Miljøstyrelsen
Michel Schilling, 45 år, er udnævnt som ny vicedirektør i Miljøstyrelsen. Han kommer fra en stilling som kontorchef for By- og Landskabsstyrelsens juridiske kontor, hvor han har været siden 2008.

Tidligere har han bl.a. været ministersekretær for miljøminister Svend Auken og kontorchef i Energistyrelsen.

Schlie Frozen Holding ApS.
Jens Christian Schlie og Kaj Johan Schlie er indtrådt i direktionen.

Schlie Frozen er en del af Brdr. Schlie’s Fiskeeksport og beskæftiger sig med produktion og salg af hummer. Produkterne afsættes Danmark og Europa.

Snaptun Fisk Export A/S
Karl Iver Dahl-Madsen er udtrådt af bestyrelsen.

Tesco
Mette Maix, 40 år, tiltræder 1. januar en direktørstilling hos den internationale detailhandelsvirksomhed Tesco.

Hun begyndte i Coop for 16 år siden som nyuddannet cand.negot. og har siden april 2009 været kædedirektør for SuperBrugsen.

UniGros Danmark A/S
Finn Dyhre Hansen, Niels Andreæ, John Bille, Per Henrik Kjær og Allan Frost er tiltrådt som bestyrelsesmedlemmer. John Bille er samtidig indtrådt i direktionen.

UniGros er en sammenslutning af selvstændige grossister, som fra fire afdelinger fører et bredt sortiment af især fødevarer til convenience-butikker.

Vækstfonden
Stig Poulsen, tidligere direktør i Danfoss Ventures, er som områdedirektør for Vækstfondens nye vestdanske afdeling i Vojens.

Den nye afdeling får blandt andet ansvaret for at foretage investeringer fra investeringspuljen Vestdansk Vækstkapital på 150 mio. kroner, der blev oprettet som led i regeringens udspil ”Danmark i balance”.

Vækstfonden er en statslig investeringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.

I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i mere end 4.000 danske virksomheder for et samlet tilsagn på over 7,7 mia. kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156