23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Landskinker fra Læsø kan blive eksportsucces i Japan

Et japansk tv-program om skandinavisk mad har gjort skinke fra Juuls Gårdbutik på Læsø kendt i Japan

Populariteten, skinken har opnået på baggrund af tv-programmet, har gjort den danske ambassade i Japan opmærksom på den lokale Læsø-delikatesse. Nu vil ambassaden have skinken med på en stor japansk fødevaremesse for forbrugere. De mener, at der er basis for et lille eksporteventyr.

Skinke laves stadig som i gamle dage

Den japanske interesse skaber både glæde og stolthed i Juuls Gårdbutik.

- Jeg er da stolt af, at vi her på sådan en lille forblæst ø, langt ude i Kattegat, kan levere et så dejligt produkt som det er, siger Morten Juul til TV2/Nord.

Skinkerne, som Morten Juul og hans hustru i dag producerer, bliver stadig lavet på samme måde, som da Morten Juuls forfædres stod på disken.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.032|instance-web02