23948sdkhjf

Anuga er i gang med 80 danske deltagere

19 stande er arrangeret af Food from Denmark - Danish Crown har igen samlet alt under ét stort tag
80 danske fødevarevirksomheder og -aktører er tilmeldt som udstillere på den kæmpestore, tyske fødevaremesse Anuga, der åbnede i Køln i weekenden og fortsætter indtil på onsdag.

De spænder også i år meget vidt - fra store virksomheder som Easyfood, Nowaco, Dan Cake og Amanda Seafoods til mere ukendte navne som kaffevirksomheden ZoZozial Coffee Roaster og Herrens Mark, der blandt andet laver et fermenteret ekstrakt af rødkløver til kvinders overgangsalder.

19 af de danske deltageres Anuga-fremstød er arrangeret af Food from Denmark, deriblandt Kims, Vega Salmon, Carletti, Saltverk og Jens Møller Products.

Selv om Food from Denmark aldrig har haft flere udstillere med, er det ikke lykkes at få alle med i denne omgang, oplyser direktør Karsten Nielsen. Udfordringen har været, at Food from Denmark ikke har kunnet skaffe sig mere plads end de cirka 200 kvadratmeter, som Anuga-messen har tildelt.

Til gengæld glæder Karsten Nielsen sig over, at størstedelen af Food From Denmarks 19 udstillere er placeret i hal 11.1, som han kalder den mest foretrukne af alle, fordi hallen ligger som den første til højre for indgangen.

Blandt de helt store danske spillere på Anuga er Danish Crown, der i år, lige som for to år siden, har samlet hele koncernen på den samme stand - ialt 371 kvadratmeter.

- Vi tog forskud på Act As One-strategien for et par år tilbage med den fælles stand, som gør, at vi fremstår som én koncern. Det gør det muligt at lave en markant flottere og mere indholdsrig stand, end de enkelte selskaber vil kunne individuelt. Det ser man blandt andet med vores imponerende restaurant i midten af standen, som er ramme om mange af de kundemøder, som vi har på messen, fortæller Søren Tinggaard, der er underdirektør i Danish Crown Porks eksportafdeling og en del af styregruppen for årets stand.


620 kundemøder
Lisa Klitgaard, der er kategoridirektør i Tulip Food Company og ligeledes medlem af styregruppen for Anuga, glæder sig over, at den fælles stand præsenterer Danish Crown, men samtidig også virksomhedens datterselskaber.

- På Anuga præsenterer vi Danish Crown som en af Europas førende fødevarevirksomheder. Vi har tænkt stort og er stolte af, at det er lykkedes os at brande såvel Danish Crown som de ni øvrige deltagende forretningsenheder under Danish Crown-paraplyen på fornemste vis. Vi er én samlet virksomhed og skal agere herefter, siger hun

- Anuga er en enestående mulighed for at møde kunder fra hele verden i optimale rammer. I 2015 dannede Danish Crown-standen således rammen om 620 kundemøder, tilføjer Lisa Klitgaard.

Danish Crowns stand består af Tulip, Tulip Ltd., Sokolow, DAT-Schaub, ESS-Food, Danish Crown Beef, Danish Crown Pork, KLS Ugglarps, WestCrown og Friland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141