23948sdkhjf

Lokale varer: Bagere får nye muligheder

Nyt samarbejde skal vinde forbrugernes gunst
Kunderne hos de gode, gamle håndværksbagere skal have unikke muligheder for at købe ikke bare brød, men også en lang række produkter fra lokale fødevareproducenter.

Det er tanken bag et nyt samarbejde mellem Bäko Danmark og Go Local. Førstnævnte sælger produkter til bagerier, mens sidstnævnte tilbyder lokalt producerede fødevarer fra et netværk med cirka 70 små producenter.

Nu skal Bäko Danmarks sælgere så hjælpe med at få Go Locals varer ud til de danske håndværksbagere, som får adgang til at bestille både sine brødingredienser og de nye varer samme sted.

- Samarbejdet med Go Local rummer helt perfekt det, som danske håndværksbagere mangler for at kunne kalde sig
”helt igennem håndværk” – et vigtigt supplement til bagerens egne håndværksmæssigt fremstillede produkter, siger direktør Poul Erik Pedersen, Bäko Danmark, i en pressemeddelelse.

- Her kan samarbejdet med Go Local gøre en forskel, ved at give håndværksbagerne en helt unik adgang til et attraktivt
varekoncept i tråd med nem, enkel og effektiv varebestilling og levering af både traditionelle varer og ”signaturvarer”, tilføjer han.

Specialiteter
Målet er et sortiment med varianter inden for kolonialvarer, konserves, survarer, saft, most,
konfekture og ikke mindst gastronomiske fersk- og frostvarer. Vareudvalget vil også omfatte specialiteter, som
udelukkende vil kunne købes hos den danske håndværksbager.

Hos Go Local har direktør Bjarne Agger Sidelmann tidligere samarbejdet med Føtex om at levere lokale varer til kædens butikker, men han har måttet erkende, at kulturkløften blev for stor mellem kædedrevet og kategoridrevet projekt. Forståelsen for producenter, der producerer i ”small scale” var
ikke til stede, konstaterer han i pressemeddelelsen.

Derfor er konceptet nu ændret til ”håndværker samarbejder med håndværker”, og derfor er samarbejdet med fokus på de danske håndværksbagere kommet i stand, lader han forstå.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109