23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danisco får EU-godkendelse af naturligt konserveringsmiddel

Forventning om at mange producenter vil bruge det naturlige antioxidant i rosmarinekstraktet som er et både sikkert og effektivt konserveringsmiddel

Glæde hos Danisco efter direktiv fra EU-Kommissionen, som giver rosmarinekstraktet den endelige blåstemplingen.

Godkendelse til anvendelse i bredt udvalg af fødevarer

Med direktivet, som godkender Daniscos rosmarinekstrakt slås det fast, at der ikke er nogen sikkerhedsmæssige betænkeligheder ved eksponering via kosten.

Brugen af det nye konserveringsmiddel tillades i fedtstoffer og olier, bageriprodukter, kødprodukter, tørrede supper og kartoffelprodukter og ernæringstilskud som fx fiskeolie.

Imødekommer stigende efterspørgsel

Ved Danisco er der naturlig glæde over godkendelsen af rosmarinekstraktet. Endvidere betragtes accepten som et skridt i den rigtige retning til at udfylde den stigende efterspørgsel efter naturlige produkter.

- Rosmarin er en meget populær krydderurt blandt forbrugerne. Det er en stor konkurrencefordel for de fødevareproducenter, der bruger ekstrakter af rosmarin til at bevare deres produkters høje kvalitet, siger Global Business Director for Danisco, Jørgen Sørensen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.168