23948sdkhjf

Rekordregnskab fra Tulip

Et resultat på 265,9 mio. kr. efter skat er Tulips bedste nogensinde
Tulip Food Company præsenterede i sit regnskab for 2009/2010 en omsætning på 4,8 mia. kr. Regnskabet viste samtidig et resultat på 265,9 mio. kr. efter skat.

Satsning på de sunde dele af virksomheden
Rekordregnskabet tilskrives en langvarig satsning på omkostningsreduktioner og fokus på de sundeste markeder og produkter.

- Der er flere grunde til det gode resultat. Dels har vi været meget omkostningsbevidste og reduceret omkostningerne markant, allerede før den finansielle krise for alvor ramte, og dels har vi formået at vokse flot på en række markeder, siger administrerende direktør Flemming N. Enevoldsen.

Satser på udlandet
Tulip har produkter på markederne i 80 forskellige lande, og en stigende del af selskabets indtjening kommer netop fra udlandet. Blandt andet derfor satser selskabet mere på udlandet i sin nyligt vedtagne strategiplan.

- Vi har nogle af Europas og måske verdens bedste produkter, og derfor har Tulip store muligheder for at vokse endnu mere i udlandet. Det skal vi gøre i den kommende strategiperiode. Tulip har i dag et meget moderne produktionsapparat og nogle meget dygtige medarbejdere, og derfor står vi godt rustet til den internationale konkurrence, siger Flemming N. Enevoldsen.

Tulip Food Company har i alt 2300 ansatte og 10 fabrikker fordelt over Danmark, Tyskland og Sverige. De sidste år har selskabet opkøbt i Tyskland og Sverige.  
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093