23948sdkhjf

Bestil dit morgenbrød på internettet

Pendlere er den primære målgruppe for Q8 web-bager, som netop nu afprøves i Allerød. Bliver det en succes, kan kunder i hele landet se frem til at bestille morgenbrød online.
Der blev åbnet for det digitale brødudsalg d. 22. november, og indtil videre er oplevelserne positive. Tidligere har flere af Q8s tankstationer anvendt bestillingssedler til brød, dog med svingende succes. Målgruppen for det nye digitale initiativ er dog klart, og det håber idémændene vil give større succes.

- Vi har en forventning om, at online brødudsalget især vil tiltale pendlere og kunder på vej til arbejde. De skal jo ofte have morgenbrød med til møder, fødselsdage eller andre arrangementer. Nu kan brødet bestilles på forhånd, så kunderne ikke skal stresse yderligere i morgentrafikken, siger kategoriansvarlig Nicolai Mortensen fra Q8.

Andre dele af forretningen er blevet digitaliseret
Det er ikke kun rundstykker, grovboller og kager, som Q8s kunder har adgang til online.

Selskabet har gennem længere tid solgt fyringsolie, pejsebrænde og olieprodukter til landbruget på nettet. For nyligt lancerede Q8 også en iPhone applikation, som vise den nærmeste stations placering.
Læs mere om: Q8
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078