23948sdkhjf

Byggevirksomhed har succes med at bygge udenom

Satser på minimal nedetid hos fødevareproducenter
Byggevirksomheden Bygmesteren i Give har succes med at bygge uden om eksisterende byggeri hos fødevarevirksomheder. Senest har man sikret maksimal oppetid i produktionen hos OK Snacks under byggeriet af en stor produktionshal med frysehus i Ejstrupholm.

- Ved at bygge det nye byggeri uden om det eksisterende byggeri er det lykkedes at gennemføre byggeprocessen hos OK Snacks med kun to dages nedetid for snackproducentens produktion i forbindelse med nedbrydning af den gamle hal. I alt er hele 2.300 kvadratmeter bygget rundt om den eksisterende produktionshal. Metoden er populær hos fødevareproducenterne, hvor nedetid i produktionen koster mange penge, påpeger indehaver Jonas Madsen.

Han tilføjer, at byggemetoden ikke er enestående hos Bygmesteren, der har strategisk fokus på byggeri til fødevareindustrien.

- Meget skidt at stå stille
Hos OK Snacks fastslår indehaver og direktør Torben Juul Andersen, at "når vi har travlt, er det meget skidt for os at stå helt stille".

- Vi har næsten ikke mærket noget til byggeriet. Det har vi ikke oplevet før, siger han om projektet, som OK Snacks har investeret knap 100 millioner kroner i for at få mere kapacitet til at lave popcorn.

I alt har Bygmesteren bygget 4.300 kvadratmeter nye bygninger for OK Snacks i år. Udover de 2.300 kvadratmeter produktionshal er der også opført en traditionel lagerhal på 2.000 kvadratmeter. Lagerhallen har seks lastbilsluser og 2.500 kvadratmeter udenomsareal med belægning.

Desuden er der indrettet 200 kvadratmeter nyt frysehus i en eksisterende bygning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078