Erfaren madproducent får et ekstra køkken

Ejeren af Kirstens Køkken udvider med en ny forpagtning

Efter knap 10 år som selvstændig madleverandør fra Kirstens Køkken i Jelling tager Kirsten Højgaard Olesen nu endnu et køkken ind i sin hverdag: Hun overtager fra nytår forpagtningen af Gudenåcentrets køkken i Tørring, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Kirsten Højgaard Olesen har lavet mad i plejecentret Højager i 27 år, de første mange år som ansat til at sørge for bespisningen af pjejecentrets beboere. og hjemmeboende pensionister. Men da den kommunale madproduktion for cirka 10 år siden blev centraliseret, og Højagercentrets køkken derfor ikke skulle bruges mere, fik hun mulighed for at overtage køkkenet som selvstændig.

Hun har siden da leveret mad til en række af områdets skoler, men aftalen med de sidste to stopper til nytår. Dermed kan Kirstens Køkken koncentrere sig om selskabsfestmad og forplejning til møder og receptioner.

- Cateringdelen med mad til private har været støt stigende. Med lokalerne i Tørring får vi nu mulighed for at tiltrække de kunder, der ønsker et totalarrangement. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse med god mad i lyse, venlige lokaler, forklarer Kirsten Højgaard Olesen til Food Supply om årsagen til, at hun nu får to køkkener at boltre sig i.

Hun har i forvejen tre fuldtidsansatte og en elev, og i Gudenåcentret overtager hun en ekstra medarbejder. Hun laver nu en turnusordning, så både hun selv og flokken af ansatte på skift vil sørge for at drive de to køkkener.

Kirsten Højgaard Olesen regner med, at forretningen bliver udvidet med cirka 50 procent, når Gudenåcentret kommer med.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Bøde og politianmeldelse til bageri

Orkla køber egne aktier tilbage

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

Nyhedsbrev

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Kartoffelmel er guld værd

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Ugens rokader i toppen af fødevarebranchen

Vilde iværksættere tester fødevarer på Food Festival

Nemlig.com vil have sin del af madkasserne

VM med til at forgylde Micro Matic

Den fynske øltappe-ekspert nærmer sig to milliarder i omrætning

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

Er dine filtre klar til sommerferien?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

IATF 16949:2016 Specialist Transition

IATF 16949:2016 Specialist

Risk Management

Regenerative servomotorstyring op til 220kW

PKI Supply ønsker god sommer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Sådan gik det GTS-nettet i 2017

ISO 13485:2016 Opgraderingsseminar

Energieksperter slutter sig til Synergi

HF udvider med endnu en stærk kabelpartner

Skab tillid med klima ikon

Ny griber til samarbejdende robotter

Lille speciallås stor fleksibilitet

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

ISO 9001:2015 Opgraderingsseminar

Danske virksomheder har forbedret deres internationale konkurrenceevne, men vær opmærksom på Brexit

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Endnu flere mobile robotter hos Gibotech

Shark & Co. styrker bemandingen

Optimer maskinerne i produktionen med nyt system til eftermontering i eksis...

Nedslidte faldstammer hos Boligselskabet Borgerbo fornyes med strømpeforing

Miljøvaredeklaration på tekstilkanaler

Send til en kollega

0.244