23948sdkhjf

’Thumbs up’ til Fødevareministeriet

70 pct. af de virksomheder, som Fødevarestyrelsen har samarbejdet med er tilfredse med ministeriets arbejde, viser ny undersøgelse.
Fødevarestyrelsen arbejder på at blive en bedre samarbejdspartner, og derfor har ministeriet undersøgt, hvordan samarbejdet i dag opfattes af hele fødevareerhvervet.

- Det er glædeligt, at der generelt er tilfredshed med vores arbejde og vi kan se hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Det vi kan læse er, at vi skal være bedre i vores kommunikation, vi skal se på vores svartider, og vi skal se på, om vi kan blive endnu bedre i dialogen med kunderne især i kontrolsituationen, siger fødevareminister Henrik Høegh.

Det er første gang ministeriet fortager en samlet undersøgelse for alle fire styrelser. Man vil nu arbejde videre med resultaterne og man forventer at have en handlingsplan klar til februar næste år.

Fakta om undersøgelsen
Undersøgelsen er web-baseret og gennemført af et eksternt kommunikations- og analysebureau. Mere end 1500 virksomheder, bl.a. erhvervsfiskere, fritidsfiskere, konventionelle og økologiske landmænd, foder- og sædekorns virksomheder, detailbutikker, landbrugskonsulenter og dyrlæger har deltaget i undersøgelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109