23948sdkhjf

Superfos solgt til RPC

Ratos sælger Superfos til en af Europas største producenter inden for hårdplastemballage. RPC må give 200 mio. euro for nyerhvervelsen.
Ratos købte sammen med IK Investment Partners tre divisioner i Superfos fra amerikanske Ashland Inc i 1999.

Ratos har i den forgangne periode strømlinet Superfos, så koncernen i dag fremstår som en af de større europæiske aktører inden for sprøjtestøbt plastemballage.

I 2009 omsatte Superfos for 295 mio. euro. og kunne fremlægge et driftsresultat på 28 mio. euro. Superfos’ hovedkontor ligger i Danmark og har 1.500 ansatte og salgskontorer i 25 lande, 10 fabrikker i Europa og 1 i USA.

- Superfos er gået fra at være et konglomerat til i dag at være en strømlinet emballagevirksomhed, hvilket tog flere år at gennemføre og det påvirkede i perioden både omsætning og resultat. Nu er dette arbejde færdigt og vi kan konstatere, at Superfos i dag har en god og lønsomhed og et stærkt marked i Europa, udtaler Ratos VD Arne Karlsson i forbindelse med handlen.

RPC Group Plc er en af Europas største producenter af emballage i hårdplast og har fabrikker i 11 lande med i alt ca. 6.000 ansatte.

Handlen mangler konkurrencemyndighedernes godkendelse og ventes at være gennemført i første kvartal 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079