23948sdkhjf

Molslinjen ansætter velkendt cateringchef til Bornholm

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Når Molslinjen overtager besejlingen af Bornholm den 1. september 2018, bliver det med et velkendt ansigt i spidsen for catering-området.

Til at lede catering- og serviceorganisationen har Molslinjen nemlig ansat Henrik Petersen, som de fleste bornholmere nok kender som ejer af Stammershalle Badehotel og formand for Destination Bornholm.

Nu skal han i stedet sørge for mad og ”kombardo” til bornholmere og andre færgegæster til øen.

- I Henrik Petersen har vi ansat en person, som nærmest er indbegrebet af høj kvalitet og god kundeservice, og som har arbejdet med at få flere gæster til Bornholm. Derfor er vi meget glade for og trygge ved at lægge catering-ansvaret i hænderne på netop ham, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Henrik Petersen skifter kasket den 1. marts 2018, og han glæder sig til at stå for kundeoplevelsen på vandet:

- Det bliver spændende at bruge al min erfaring og kendskabet til Bornholm i mit nye virke, så overgangen og overfarten bliver en positiv oplevelse for øens beboere og de mange turister, siger Henrik Petersen.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Lagkagehusets direktør stopper

Ond tvilling satser 20 millioner kroner på tapperi i New York

Coop tilbagekalder hamburgerryg

Nyt fra bestyrelser og direktioner

World Food Summit under en bæredygtig hat

Medie: Universitet lod landbruget få indflydelse på nyhed om oksekødsrapport

Nyhedsbrev

15.119 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Online Avis Arkiv

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Food Festival får food-konkurrence

Antallet af slagtninger styrtdykker

Flere mejerier vil lave planteprodukter

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Venner er hoppet med på ginvognen

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Process Engineering støtter ”Danmark planter træer”

Bliv klogere på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor

Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

De nominerede til hi-messens nystiftede bæredygtighedspris er fundet

PRO-CONSULT hjælper med skolemælken

PALOMAT® Forhandler 2019!

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Ny Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

CAD til Bim

HF indgår nyt partnerskab

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Opsæt din positioner med blot én finger...

Kursus i produktionsplanlægning

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

”Jeg elsker min lille sjækel fra GN” – sagde ingen, nogensinde 

Fuld automatisk affaldshåndtering til pakkeriet og etikettering

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Send til en kollega

0.155