23948sdkhjf

Margarineeksperter slår pjalterne sammen

FH Scandinox har overtaget 75 procent af Gerstenberg Services
FH Scandinox i Tarm og Gerstenberg Services i Brøndby arbejder begge med projektering, konstruktion og fabrikation af maskiner og procesudstyr til fødevareindustrien - og efter mange års tæt samarbejde om løsninger til margarineindustrien har de nu for alvor fundet sammen:

FH Scandinox har overtaget 75 procent aktierne i Gerstenberg Services, specielt med henblik på netop at udvikle spidskompetencerne inden for margarineindustrien, oplyser de to selskaber.

Ejeren af den familiedrevne virksomhed Gerstenberg Services, Knud Aage Gerstenberg, har fundet tidspunktet inde til at foretage et generationsskifte og har derfor valgt at sælge aktiemajoriteten i selskabet til Frank Hansen, der er ejer af FH Scandinox, som fortsat servicerer den samlede mejeri- og fødevareindustri.

Der vil ikke ske ændringer i den daglige ledelse af Gerstenberg Services, der fortsætter med Jesper Andersen som administrerende direktør, ligesom virksomheden fortsat har adresse i Brøndby.

Knud Aage Gerstenberg bliver formand for selskabets nye bestyrelse, som også tæller Frank Hansen og salgsdirektør Torben From.

- De to virksomheder komplementerer hinanden rigtig fint og har haft et forbilledligt samarbejde siden 1979. Vi kender derfor hinandens stærke og svage sider, hvilket har stor betydning i bestræbelserne på at etablere de optimale muligheder for fremtidig vækst gennem den synergi, der ligger i, at de to virksomheder ekspanderer under samme ejerstruktur, hedder det i en pressemeddelelse fra Knud Aage Gerstenberg og Frank Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157