23948sdkhjf

Rørvig Dessert har brug for mere plads

- Vi er under pres, fastslår indehaver Morten Weidemann
I Rørvig i Nordvestsjælland har indehaverne af Rørvig Dessert, Morten Weidemann og hans kone, Christina, så stor succes med dessertsalget, at de nu er på udkig efter flere kvadratmeter.

- Vi er under pres, for vi ekspanderer hurtigere, end vi har plads til, så lige nu bygger vi om i Rørvig, så vi kan arbejde lidt mere effektivt, men vi er også ude og lede efter mere plads, siger Morten Weidemann til Sjællandske Medier.

Efterspørgslen, både fra private og detailhandelskæder, har været konstant stigende siden den spæde begyndelse for tre år siden, da virksomheden lånte sig ind i lokaler hos Gio Is i Sorø. Selv om Morten Weidemann har brugt en del energi på at brede forhandlernettet ud til hele landet, er det dog stadig kun butikker på Sjælland, der har Rørvig Dessert på hylderne.

Nu foregår produktionen i egne lokaler i Rørvig, hvor det hele bliver lavet i hånden. Antallet af forskellige desserter er vokset til 20, med navne som Jordbærdrøm, Rabarbertrifli, Gammeldaws Æblekage og Cheesecake Havtorn.

Morten Weidemann fortæller til Sjællandske Medier, at det nye sted, som virksomheden leder efter, formentlig skal have plads til 15-20 medarbejdere - en indikation af, hvor stærkt det er gået, siden han for bare halvandet år siden klarede sig med hjælp fra sin kone, sin mor og to fleksjobbere.

Siden dengang har virksomheden også skiftet navn; fra Dessert To Go til Rørvig Dessert.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14