Rørvig Dessert har brug for mere plads

- Vi er under pres, fastslår indehaver Morten Weidemann

I Rørvig i Nordvestsjælland har indehaverne af Rørvig Dessert, Morten Weidemann og hans kone, Christina, så stor succes med dessertsalget, at de nu er på udkig efter flere kvadratmeter.

- Vi er under pres, for vi ekspanderer hurtigere, end vi har plads til, så lige nu bygger vi om i Rørvig, så vi kan arbejde lidt mere effektivt, men vi er også ude og lede efter mere plads, siger Morten Weidemann til Sjællandske Medier.

Efterspørgslen, både fra private og detailhandelskæder, har været konstant stigende siden den spæde begyndelse for tre år siden, da virksomheden lånte sig ind i lokaler hos Gio Is i Sorø. Selv om Morten Weidemann har brugt en del energi på at brede forhandlernettet ud til hele landet, er det dog stadig kun butikker på Sjælland, der har Rørvig Dessert på hylderne.

Nu foregår produktionen i egne lokaler i Rørvig, hvor det hele bliver lavet i hånden. Antallet af forskellige desserter er vokset til 20, med navne som Jordbærdrøm, Rabarbertrifli, Gammeldaws Æblekage og Cheesecake Havtorn.

Morten Weidemann fortæller til Sjællandske Medier, at det nye sted, som virksomheden leder efter, formentlig skal have plads til 15-20 medarbejdere - en indikation af, hvor stærkt det er gået, siden han for bare halvandet år siden klarede sig med hjælp fra sin kone, sin mor og to fleksjobbere.

Siden dengang har virksomheden også skiftet navn; fra Dessert To Go til Rørvig Dessert.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Direktør går fra øllet til rejerne

Fire venner har startet bryghus i Farum

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan

Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.

Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Danmarks første ismejeri bag tremmer er en succes. På tre måneder har de solgt over 2.000 liter is, og der er venteliste på arbejdsholdet.

Bøde og politianmeldelse til bageri

Nyhedsbrev

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Orkla køber egne aktier tilbage

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Sall Whisky Distillery har huset klar

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Kartoffelmel er guld værd

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Se alle Medlemmernes egne nyheder

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

Reparation af svejserobot

Measurement System Analysis (MSA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Bare rolig - Vi er her hele sommeren!

22.000 stykker aflagt Berendsen-tøj har fået nyt liv i Gambia

Selvom sommeren i den grad er over os, er der stadig gang i butikken hos os

4 tips til dig der skal have firmabil for første gang

Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorhoteller er blevet in hos danske virksomheder

Jobsamtalen starter før du aner det

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Lasse er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

IATF 16949:2016 Inspirationsseminar

Nyt high flow filterhus i glasfiber

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

Er dine filtre klar til sommerferien?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.178