23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til fødevaresektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arla Foods
Rasmus Calmann-Hinke bliver ansvarlig for strategi i mejeriselskabet Arlas nordiske division, samtidig med at han bliver medlem i den nordiske ledelse.

Brdr. Ewers A/S
Benjamin Schmidt Hansen, salgschef, Flemming Bolø, produkt- og kvalitetschef og Lars Elkjær, økonomichef er nye aktionærer med en samlet ejerandel på 10 pct. af aktiekapitalen.

Brdr. Ewers er en privatejet grovvarevirksomhed med to foderfabrikker i Aabenraa, afdelinger i Jylland og på Fyns samt hovedsæde i Sønderborg.

Compass Group Danmark A/S
Paul Andrew Synnott er udtrådt af både direktion og bestyrelse til fordel for Jesper Busk. Brian Bisgaard er samtidig indtrådt i direktionen.

Virksomheden er blandt de førende udbydere af blandt andet kantinedrift. Selskabet er del af britiske Compass Group PLC, der er verdens førende udbyder af kantinedrift og support service. Compass Group PLC har 390.000 medarbejdere i 55 lande og en årlig omsætning på 115 mia. kr.

Ferrosan A/S
Lene Herløw har overtaget Lars Oldrup Haagen Petersens post i bestyrelsen.

Ferrosan fremstiller medicin og helseprodukter.

Inco Danmark A/S
Adm. direktør Ole Bang Nielsen afløses af Lars Arndt, som indtil nu har fungeret som viceadm. direktør i virksomheden.

Inco Danmark er totalleverandør af fødevarer til hoteller og restaurationsbrachen.

Landbrug & Fødevarer
Michael Brockenhuus-Schack er blevet genvalgt som formand for den nykonstituerede fællesbestyrelse. De fire viceformænd Niels Dengsø Jensen, Jan Toft Nørgaard, Ib W. Jensen og Niels Jørgen Pedersen blev ligeledes genvalgt. Asger Krogsgaard fortsætter som formand for virksomhedsbestyrelsen.

TripleNine Fish Protein a.m.b.a.
Bestyrelsesformand Erik Bonde Pedersen bliver afløst af Anker Mejnertz. Søren Espersen er desuden valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

Væksthus Midtjylland
Anna Maria Sønderholm er udnævnt til udviklingschef og leder af Væksthus Midtjyllands udviklingsafdeling og Sabine Krupka Larsen til økonomichef og leder af Væksthus Midtjyllands økonomi- og administrationsafdeling.

Væksthuset Midtjylland yder sparring til iværksættere og virksomheder, der fx vil opdyrke nye markeder, udvikle nye produkter, ansætte flere medarbejdere eller på anden vis skabe større indtjening.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126