23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Boom i salg af nytårsmenuer

Nytårsmenuer som takeaway er blevet rigtig populært. Væksten er eksplosiv i år, fastslår brancheformand.

Formanden for Hotel-, restaurations-, catering- og turisterhvervets hovedorganisation, Jens Zimmer Christensen, fastslår over for Århus Stiftstidende, at væksten af nytårsmenuer som takeaway er eksplosiv i år.

Flere århusianske restauranter melder også allerede på nuværende tidspunkt alt udsolgt, skriver avisen.

Michael Larsen, kokken bag Svineriet og Gourmet Garagen fortæller, at de startede med takeaway-konceptet for seks år siden. Dengang solgte de 500 kuverter forlods. Det tal er i år sat op til 1.000, og de er allerede væk.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|instance-web02