23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Tomme fabriksbygninger forvandles til skaldyrsfabrik

NIMA Seafood begynder i januar at indrette sig i de gamle Scampex-bygninger på havnen i Hanstholm. Produktionen ventes i gang til april.

Bag NIMA er Per Nielsen og Christian Madsen, som tidligere har været kompagnoner i Per Nielsen Seafood. En virksomhed de solgte til Royal Greenland i 2005. De to vil nu producere rejer og skaldyr på en nyindrettet fuldautomatisk fabrik, skriver Hanstholmposten.

- Vi skal i realiteten i gang med at lave det samme som vi gjorde for fem år siden. Det er et bredt sortiment i lagerejer og skaldyr i bægre. Dog ikke så bredt som i vores tidligere fabrik, er det fra Per Nielsen.

Kundegruppen er discountkæder som Lidl, Aldi, Fakta, uddyber Per Nielsen.

Han fortæller videre, at Scampex-bygningerne forvandles med blandt andet et nyt epoxygulv, så fabrikken bliver fuldstændig opdateret i forhold til fødevarekrav. Forandringerne påbegyndes i januar, men pakkelinien, som bliver noget helt nyt og aldrig er set før i branchen, har en levering på 20 uger fra producenten i Tyskland.

Fabrikken ventes klar til produktion fra april måned og de to ejerledere kommer til at beskæftige 8 medarbejdere ud over sig selv.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|instance-web04