23948sdkhjf

Tomme fabriksbygninger forvandles til skaldyrsfabrik

NIMA Seafood begynder i januar at indrette sig i de gamle Scampex-bygninger på havnen i Hanstholm. Produktionen ventes i gang til april.
Bag NIMA er Per Nielsen og Christian Madsen, som tidligere har været kompagnoner i Per Nielsen Seafood. En virksomhed de solgte til Royal Greenland i 2005. De to vil nu producere rejer og skaldyr på en nyindrettet fuldautomatisk fabrik, skriver Hanstholmposten.

- Vi skal i realiteten i gang med at lave det samme som vi gjorde for fem år siden. Det er et bredt sortiment i lagerejer og skaldyr i bægre. Dog ikke så bredt som i vores tidligere fabrik, er det fra Per Nielsen.

Kundegruppen er discountkæder som Lidl, Aldi, Fakta, uddyber Per Nielsen.

Han fortæller videre, at Scampex-bygningerne forvandles med blandt andet et nyt epoxygulv, så fabrikken bliver fuldstændig opdateret i forhold til fødevarekrav. Forandringerne påbegyndes i januar, men pakkelinien, som bliver noget helt nyt og aldrig er set før i branchen, har en levering på 20 uger fra producenten i Tyskland.

Fabrikken ventes klar til produktion fra april måned og de to ejerledere kommer til at beskæftige 8 medarbejdere ud over sig selv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08