23948sdkhjf

Avis: Inco-regnskab belastes af dyre investeringer

Fødevaregrossisten Inco Danmark ventes at komme ud med røde tal på bundlinjen, når selskabet om en måned offentliggør sit årsregnskab.
Inco Danmark har været hårdt ramt af krisen, og det vil årsregnskabet 2009/10 bære stort præg af, skriver dagbladet Børsen i dag.

- Vi har været præget af de udfordringer, som vores markeder har haft, og så har vi lavet nogle store strukturtilpasninger. Det smitter selvfølgelig af på regnskabet hele vejen igennem, siger adm. direktør Lars Arndt, Inco Danmark, til avisen.

Regnskabet vil især være belastet af en dyr investering i en ny engroshandelsbutik og distributionsterminal i Århus, som ikke har været så profitabel som forventet. Men hvor stort underskuddet bliver, vil Lars Arndt ikke kommentere over for Børsen.

I regnskabsåret 2008/09 omsatte Inco for 1,9 mia. kr., et fald på knap 24 mio. kr. fra året før. Bruttofortjenesten faldt også i denne periode som følge af, at kunderne i højere grad jagtede tilbudsvarer og indkøbte billigere råvarer, ligesom konkurrencen blandt grossisterne er blevet skærpet kraftigt de seneste år. Det lykkedes aliigevel Inco at komme ud med et overskud på 4 mio. kr. efter skat grundet en engangsindtægt fra slag af bageridelen.


Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094