23948sdkhjf

Kildevand som Bag-in-Box

Den danske kildevandsleverandør Company Water introducerer nu BiB på det europæiske marked.
Tidligere valgte de fleste virksomheder at købe kildevand til gæster og medarbejdere i de små PET-flasker. Men efter der er kommet pant på de små plastflasker, har Company Water ledt efter en emballage-løsning, der er mere anvendelig stationært i virksomheder og institutioner. Løsningen er Big Box, der er nem i brug og nem at holde ren, der er ingen pant, og emballagen kan bortskaffes i dagrenovationen. Samtidig undgår man bakterier og dyre serviceaftaler med leverandøren, lover producenten.

- Vi har udviklet Big Box-konceptet på baggrund af de mange input, vi har fået fra vore kunder i erhvervslivet og i sundhedssektoren, fortæller Klaus Brink, Company Water, der fortsætter:

- De fleste er vant til at købe kildevand på små PET-flasker eller på store og uhåndterlige dunke. Nu kommer der en løsning, der er bedre end alle de eksisterende på markedet.

Vandet fra Company Water er tappet af Danish Bottling Company fra deres kilde 115 meter under den jyske hede ved Brande. Kildevandet ligger i en sandaflejring med navnet Bastrup-sandet, der blev dannet af et kæmpe flodsystem for 15-20 millioner år siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109