23948sdkhjf

Frostvirksomhed samler aktiviteter

Den belgisk-ejede Ardo Koncern lukker produktion og pakkeri af frosne grøntsager i Nyborg. Til gengæld investeres 100 mio. kr. i udvidelse af aktiviteterne på Orehoved på Nordfalster.
Myndighederne har afslået en tilladelse til opførelelse af en ny type højlager til 140 mio.kr. i Nyborg. Det skriver Fyens.dk. Som konsekvens heraf samler Ardo derfor sine aktiviteter på Nordfalster, hvor koncernen også driver en fabrik i Orehoved.

Fabrikken vil afvikle sine aktiviteter i Nyborg inden for produktion og pakkeri frem mod 2012. Omstruktureringen får indflydelse på ca. 70 medarbejdere, men adm. direktør Carsten Aalund forsikrer, at de vil blive tilbudt at flytte med til Orehoved, hvor det bliver muligt.
39 medarbejdere indenfor administration og salg fortsætter som hidtil i Nyborg.

Investeringer på 100 mio. kr
Orehoved-fabrikken bliver udvidet med investeringer omkring 100 millioner kr.Der vil med den investering blive sat endnu mere fokus på dansk produktion.

- Men det er en konsekvens af det nødvendige i at samle driften på en fabrik og optimere vores produktivitet, samt omkostninger, udtaler adm. direktør Carsten Aalund.

Ardo A/S producerer og markedfører en bred vifte af dybfrosne grøntsager og grøntsagsbaserede retter, dels under Frigodan mærket og dels under private label. Ardo er stiftet i 2000 og er et selskab med 220 mio. kr. i aktiekapital. Selskabet ejes 100 pct. af Ardo N.V., som indgår i Ardo koncernen, der er stiftet og ejet af den belgiske Haspeslagh familie.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127