23948sdkhjf

Danske slikfolk fører sig frem i Köln

Og de følger tidens trends, fastslår Food from Denmark
Otte danske virksomheder med snacks og søde sager som speciale er i disse dage med på en af verdens største slikmesser, ISM i Köln, som del af et fælles dansk fremstød med Food from Denmark som tovholder.

De otte er Bisca, Elvirasminde, Gumlink Confectionery Company, Ingemann Chocolate, Nordic Bulk Solutions, Nordthy Biscuits, Pantom og Snack Group.

- De danske virksomheder er særdeles gode til løbende at følge med tidens trends - og selv om man som udstiller befinder sig i et slikunivers, skal der være mulighed for at tilbyde sunde produkter, konstaterer projektassistent Charlotte Holm Jensen fra Food from Denmark.

- I dag ser man trends som flere proteiner og vitaminer, økologi, free-from-produkter og lignende, som i stigende grad efterspørges internationalt. De danske slik- og snackproducenter er med på sundhedsbølgen, og de kan tilbyde nicheprodukter, som lever op til tidens trends, tilføjer hun.

Hun nævner, at ikke mindst den nordjyske virksomhed Snack Group udfordrer den typiske forestilling om, hvad en god snack er. Virksomheden fokuserer på at tilbyde sunde chips, lavet af danske, økologiske gulerødder, pastinakker, kartofler og rødbeder.

ISM-messen løber til og med onsdag og forventes at blive besøgt af knap 40.000 gæster.





Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143