23948sdkhjf

Tastymix købt af svensk slikgigant

Den Svensk baserede koncern, Candyking Group, erhverver en majoritetsandel i Danmarks førende udbyder af bland-selv-koncepter, Tastymix A/S
Fra 1. januar 2011 har Candyking Group erhvervet majoritetsandel i Tastymix A/S. Selskabet vil fremover indgå i Candyking Group, som omsætter for ca. 1,4 mia. kr. og udbyder bland-selv-koncepter i 10 europæiske lande med et årligt salg på 42.000 tons.

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med Candyking og forventer, at det vil styrke Tastymix' position på det danske marked. Candyking vil kunne tilføre stor viden og forståelse inden for detailkoncepter og markedsføring. Dette vil give betydelige fordele for såvel vore medarbejdere som vore kunder og styrke vores evne til at imødegå fremtidige udfordringer, fortæller direktørerne Ebbe Pilgaard og Michael Blok

Ingen ændringer hos Tastymix
Tastymix A/S har siden 2000 oplevet en kraftig vækst på det danske marked og er i dag Danmarks førende udbyder af bland-selv-slik med et årligt salg på 3.000 tons.

Med samarbejdet med Candyking Group, som er Europas førende udbyder af bland-selv-koncepter, vil Tastymix styrke sin position på det danske marked yderligere.

Aftalen får ingen konsekvenser for ledelsen eller medarbejderne i Tastymix A/S, hvor den daglige ledelse fortsat vil blive varetaget af direktørerne Ebbe Pilgaard og Michael Blok.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08