23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Turbo på dansk økologi til Sverige

Vores svenske naboer har en målsætning om at alle offentlige måltider skal være økologiske ved udgangen af 2011. Det giver gunstige muligheder for danske øko-virksomheder.














Landbrug & Fødevarer har netop afholdt en event i Malmø med det formål at introducere en række danske økologiske producenter for svenske kommunale repræsentanter. Og mødet gik godt, hvis man spørger Mette Gammicchia, chefkonsulent i LF. Det skriver Børsen FødevareSundhed i dag. - Hvis det skal lykkes for de svenske kommuner at gøre al offentlig mad økologisk inden årets udgang, så er de nødsaget til at importere økologiske fødevarer, da Sverige ikke selv har mulighed for at producere så store mængder, forklarer hun. Og her ligger der så gode muligheder for de danske øko-producenter for at få ordrebøgerne fyldt op. I første omgang vil det danske fokus rettes mod Sydsverige med Skåne som omdrejningspunkt, da man i forvejen har et godt samarbejde på området.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.154