23948sdkhjf

Sådan laver man Nordens bedste sild

Årets vinder er en stærk sag med chili og peberrod

For ottende år i træk har Nyhavns Færgekro i København afviklet det nordiske mesterskab i sild - og denne gang gik dommerpanelets topplacering til danskeren René Tholander fra Asnæs.

Hans "Hotte sild" var inspireret af en klassisk hotdog. I sildeudgaven handler det om udhulet rugbrød med kryddersild og toppet med
friskrevet peberrod, creme fraiche, mango chutney, friturestegte løg, chili-tomatlage og kapers.

Otte silde-eksperter deltog i finalen, deraf fire fra Danmark, to fra Norge og to fra Sverige.

Det var også danskere, der løb med anden- og tredjepladsen. Nordjyske Henning "Barmer" Jensen, der har vundet konkurrencen to gange, blev denne gang nummer to med sine "Krydrede sild i hyben, blomme og madeira". Tredjepladsen gik til den tidligere major i Forsvaret Søren Mogensen fra Charlottenlund. Hans opskrift hed "Picklessild".

Ifølge Nyhavns Færgekro har vinderen, René Tholander, fintunet sin opskrift lige siden sidste års sildedyst, men har haft sildeopskrifter som hobby i de seneste 30 år. Han er til daglig skoleleder på Kalundborg Friskole.

Hans vindersild kommer her til foråret på Nyhavns Færgekros store sildebord, der består af 12 forskellige hjemmelavede specialiteter af langtidsmodnede sild.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ost: Arla køber stort op i Mellemøsten

Nu vil Hanegal til udlandet

Medisterpølse mistænkes for salmonellaudbrud

Økologisk frugt fra udlandet slår rekorder

Tican og SB Pork fusionerer

De to slagterier tjener igen penge efter svære tider

1

Fødevarevirksomheder sætter turbo på emballagerevolutionen

Fremtidens løsninger bliver i høj grad med genanvendte eller nedbrydelige materialer

Nyhedsbrev

1

Ny aftale med Japan øger dansk eksport for milliarder

Online Avis Arkiv

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

Nu vil Daasbjerg sælge andehjerner

Produktet bliver kaldt "A la foie gras"

Fødevarevirksomheder ser på fremtidens madscene

Ny bøfboss: Jeg kan redde 1.000 job

- Jeg bruger sindssygt meget tid på LinkedIn

Karsten Nielsen fra Food from Denmark: Netværk er altafgørende

EU strammer reglerne for transfedt i mad

Se listen: Her er fødevareindustriens største skatteydere

Ægtepar lancerer en stribe fødevarer i 2019

Kimber Foods satser ikke mindst på en serie nye snackprodukter

Naturmælk sætter nye rekorder

Her er Årets danske Bryggeri

Gymnasiekammerater gik helt til tops

- Enten er vi geniale ...

... eller også har vi skudt helt ved siden af, siger ægtepar

1

Naturli' Foods går til angreb på mælkemarkedet

Lancerer plantedrikke på køl med calcium fra alger

Fiskedirektør omkommet i havnen i Aalborg

DI har fundet midlertidig direktør

Ugens grin: Forbyttede gaver

Kartoffeldirektør er pludselig væk

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Fra fødevarerester til merværdi

Færre danskere laver mad fra bunden

Carlsberg lancerer fadøl uden alkohol

Nemlig.com med nyt kæmpeunderskud

Fremtidsuge sætter spot på fødevarer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

PanPac ønsker glædelig jul og godt nytår

Eksportnetværk for fødevarevirksomheder

Nyt lift-katalog fra CP

Vault Workshop

Hvilke Siemens softwareversioner benyttes der i dag?

14. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

KTR BoWex Buetandskobling

Glædelig jul og godt nytår

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Den lige vej til nye medarbejdere ... hvordan?

Bureau Veritas Certification overrækker et akkrediteret ISO14001:2015 certifikat

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

KL Automatik ansætter endnu en specialist i EPLAN

Når luftfugtigheden er lav, vil der opstå problemer med statisk elektricitet…

Glædelig jul fra JEROS A/S

Autodesk Inventor Videregående, workshop

Carsten Petersen fejrer 25 års jubilæum hos EL:CON i Glostrup

13. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

EGE-Elektronik ønsker glædelig Jul og Godt Nytår

Socomecs automatiske omskifter "ATyS M" imellem 2 forsyninger

Drev 4.0: Tilstandsovervågning med Cloud løsning

Se, hvordan en drikkevareproducent sikrer den bedste kvalitet med Alfa Lava...

WebShoppen er åben - Balluff Online shopping

Send til en kollega

0.403