23948sdkhjf

Fødevareministeren åbner Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Esben Lunde Larsen dukker op i Herning til endnu større udstilling

Store dele af den danske foodservice-, catering-, hotel-, restaurant- og detailbranche mødes 18.-20. marts i MCH Messecenter Herning, hvor fagmessen Foodexpo foregår. Messen bliver denne gang endnu større end i 2016, så besøgende kan se frem til at gå på opdagelse i 10 haller med omkring 550 udstillere, trendzoner, foredrag og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

Den officielle åbning af messen foretages søndag 18. marts af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). Han åbnede også den seneste Foodexpo i 2016.

- Vi er glade for, at ministeren endnu en gang har valgt at prioritere at deltage i åbningen af Foodexpo. Det giver en god start på tre messedage fyldt med handel, netværksmuligheder og inspiration - det er vi stolte af, at ministeren vælger at tage del i, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard fra MCH.

Masser af aktiviteter og nyheder
I forbindelse med Foodexpo holdes flere prestigefyldte fagkonkurrencer. Således kan besøgende overvære konkurrencer som Årets Kok og Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener, DM i chokolade for kokkelever og Callebaut Chocolate Hero. Derudover holdes også en række detailkonkurrencer for bagere og slagtere.

Nyt hotelkoncept
Det nye hotelkoncept med navnet The Lobby kan også opleves på messen. I samarbejde med trendeksperten Mads Arlien-Søborg omdannes hal H til et inspirerende hotelkoncept, hvor lobbyen bliver et dynamisk og socialt rum, der inviterer til at mødes, arbejde og få en drink. The Lobby præsenterer nogle af udstillernes produkter på en nytænkende måde, som besøgende kan lade sig inspirere af til indretningen i egne butikker, restauranter og hoteller.

På foredragsscenen kan besøgende hente guldkorn fra blandt andre forfatter og blogger Signe Wenneberg, serie-iværksætter Jonathan Løw og sundhedsguruen Umahro Cadogan.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Først kun flæskesvær - nu også mejerier og fisk

Jysk foodtech-virksomhed har sågar også kig på slikbranchen

Kæmpeprojekt: Her vil To Øl brygge mange øl

Næsten 9.000 besøgte FoodTech

Og prins Joachim fik smagt på mejeriprodukter

Dencon dykker på bundlinjen

Bryggeri køber kæmpestor Orkla-fabrik

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Danish Crown giver Kurt Beier otte uger mere

Online Avis Arkiv

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Årets danske bryggeri skal findes

22 innovative, konservative, nyskabende og klassiske, danske bryggerier fra hele landet er med i slutfeltet, der kæmper om at blive Årets Danske Bryggeri 2018

1

Døde kakerlakker i bagerbutik

Ingrediensboss: Det er ikke filantropi – det er penge

Amazon vil sætte skub i online fødevaresalg i Danmark

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

Sun Lolly-producent køber op i Kina

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Hartmann vokser på kerneforretningen

Smartbake: Patent giver ro i maven

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

Se alle Medlemmernes egne nyheder

En kunde på Færøerne manglede et farvebånd, til en over 20 år gammel printer

INOXPA siger tak for besøget på FoodTech 2018

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hewikut afholder reception i nye lokaler

Invitation til seminar om 3D - laserscanning

Korrosionsbeskyttelse og to-trins-keglehjulsgear

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen

Undgå dyre og forstyrende driftstop

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorrobotterne indtager dine processer – vær på forkant med fremtiden nu

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

Mobile salgsboder til København Zoo

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineeri...

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejneko...

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Send til en kollega

0.298