23948sdkhjf

Mejeri-udvidelse giver tro på fremtiden

Arla-mejeriet i Bislev får haller for 30 millioner kroner
Det var nær ikke lykkedes at få Thomas Kastrup-Larsen (S) til at kravle ned fra gravemaskinen, da Aalborg-borgmesteren tirsdag formiddag skulle tage første spadestik til en udvidelse på Arlas mejeri i Bislev ved Nibe.

Thomas Kastrup-Larsen morede sig nemlig med at betjene maskinen - og spøgte med, at han også lige skulle have ordnet sin egen indkørsel. Så langt kom han dog aldrig, og derfor kunne fokus bevares på udvidelsen i Bislev.

Her vil Arla bygge to nye lagerhaller på i alt 2000 kvadratmeter med tilhørende læsseramper, som skal forbedre den interne logistik og arbejdsgangene på Bislev Mejeri. Lagerhallerne forventes at være klar til brug i slutningen af året.

Om udvidelsen siger mejeriets chef Laura Rindom:

- Vi er rigtig glade for, at byggeriet nu er i gang. Når lagerhallerne står klar, vil det være en klar forbedring af arbejdsgangene på mejeriet.

- Det, vi også kan bruge det til, er, at det er et signal fra Arla om, at man ønsker at bibeholde Bislev Mejeri. Det er rigtigt godt for Bislev, og det er rigtigt godt for den her del af landet.

Udvidelsen af lageret koster ifølge Laura Rindom i omegnen af 30 millioner kroner.

- Der kommer ikke på forhånd flere arbejdspladser ud af det, men hvis efterspørgslen på vores produkter stiger yderligere, så bliver vi nu langt bedre rustet til at imødekomme den. Og så vil det også over tid give flere arbejdspladser, fastslår mejerichefen.

Bislev Mejeri har i dag cirka 150 medarbejdere.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078