Dansk Supermarked kritiseres for dårligt arbejdsmiljø

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Nuværende og tidligere ansatte giver bundkarakterer

Jobportalen Jobindex.dk har indført et nyt område på sin hjemmeside, hvor nuværende og tidligere medarbejdere kan evaluere virksomheder som arbejdspladser. Her ligger Dansk Supermarked klart dårligst blandt supermarkedskæder med kun to stjerner ud af fem mulige.

Virksomheden er således evalueret til den værste arbejdsplads af nuværende eller tidligere medarbejdere inden for detailhandlen. Det skriver Avisen.dk.

Supermarkedsgiganten, der driver kæderne Netto, Bilka og Føtex, får noget nær dumpekarakter af de ansatte, når det drejer sig om virksomhedens arbejdsmiljø.

Specifikt er det under parametrene Karrieremuligheder og Arbejdsmiljø og Balance, at Dansk Supermarked scorer lavt. Scoren er henholdsvis en stjerne og to stjerner. Selv om andre supermarkedskæder også scorer lavt overordnet set, har de alle fået fire stjerner under Arbejdsmiljø og Balance.

- Vi kan se, at vi kan blive bedre til at synliggøre de store karrieremuligheder, der er i virksomheden. Efter vores bedste overbevisning er der få virksomheder, hvor man kan begynde som deltidsansat butiksmedarbejder og senere blive eksempelvis marketingdirektør, landedirektør eller leder med ledelsesansvar for mere end 10.000 medarbejdere, skriver Kasper Reggelsen, kommunikationskonsulent hos Dansk Supermarked Group, til Avisen.dk.

Selv om Arbejdsmiljø og Balance kun har fået to stjerner, er det ikke noget, som Kasper Reggelsen hæfter sig yderligere ved. Han erkender, at medarbejderne hos Dansk Supermarked ofte har travlt, fordi man bestræber sig på at yde den bedste service for kunderne, men det er først og fremmest Dansk Supermarkeds egne undersøgelser, der skaber grundlag for forbedring i virksomheden, mener han..

Formand for medlemmerne af Landsklubben Dansk Supermarked tilknyttet HK Lasse Lippert Laursen kan godt nikke genkendende til, at work-life-balance i Dansk Supermarked er svært. Han anerkender, at ledere og mellemledere i supermarkedskæden arbejder mange timer til en forholdsvis lav løn.

- Grunden til, at det (interessetimer red.) eksisterer, er, at Dansk Supermarked er en virksomhed, hvor man kan komme fra bund til top. Det ligger lidt i det, hvis man har muligheden for at komme frem, så er det sådan, det er. Jeg synes ikke, det er i orden, men det er virkeligheden, siger han til Avisen.dk.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kok skal forbedre oplevelsen på SMK

Kød-direktør er vred efter fupnummer

Himmerlandskød blev misbrugt i nytårsmenuer

Danske fiskere hentede fisk for 3,4 milliarder

Sådan har Daloon optimeret sin produktion

Mindre spild af råvarer, vand og strøm er en del af succesen

Nu ruller det - Daloon inde i massiv vækst

Direktør forventer det bedste resultat i årevis

Nu kan Bilka-tun spores tilbage til kaptajnen

Dansk Supermarked klar med online sporings-system

Nyhedsbrev

Minimejeri leverer mælk lynhurtigt

Pladespecialist satser på fødevareindustri

Bornholm klar med datoer for ny madfestival

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nye energibarer storhittede på messe - på nær én

Mols Organic-direktør vælter sig i nye kunder

Pas på, svindlere: Nyt netværk har kig på jer

Eurofins opretter en netværksgruppe mod fødevaresvindel

Enorm efterspørgsel på danske krabber

Om få år rykker 3D-printeren ind i Michelin-køkkenerne

3D-printere i ethvert restaurantkøkken om få år er slet ikke urealistisk, lyder det fra iværksætter

Boserup og Seier slutter burger-eventyret

Nyt redskab letter mejeriers arbejde

Stor sag om sliksvindel udsat for fjerde gang

Fadøllet flyder i stride strømme

Danskerne har for alvor fået appetit på det

Aarhus-drenge sælger blå vin

Det er sjovt og smager godt, mener de

Lokale fødevareproducenter går sammen

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

1

Klumme: BioFach: Her er de nye trends og økotendenser

Aarhus vil have flere food trucks

Hver fjerde restaurant opgiver af få ny kok i køkkenet

Millionstøtte skal forbedre ældres ernæring

1

Arla klar med nye mælkesmage

Michelinstjernerne ramte forbi Fyn: Anmelder overrasket

Se listen: Danmark har nu 26 Michelin-restauranter

Plantefarsen sejrer i supermarkederne

Vestjyder vil tænke nyt om fødevarer

Smarties' bagmænd solgte vand for over 50 milliarder

Rod i Food Supply Magazine

Dansk Supermarked kritiseres for dårligt arbejdsmiljø

Sådan laver man Nordens bedste sild

Catering-firmaer klar med nye kalve

Mayo med skimmel tilbagekaldes

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mouvex pakningsløse pumper nu hos Verder A/S

Platform for Celox Line sorterer.

Positiv udvikling i den spanske fødevarebranche

Brug en ion luftpistol til effektiv nedbrydning af statisk elektricitet

IMA dairy food ERCA

ALPMA forhandles af Salicath ApS

Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1850 tons

Smed søges!

Inspiration til påskebordet

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Februar nyhedsmail fra KE Fibertec

Skift af stålwire på lastbilkran for kunde

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny sædeventil fra INOXPA.

Lær de grundlæggende funktioner i Nastran In-CAD på kursus d. 13/3

Kreditpolitikkens 10 hovedpunkter

FSMA / PCQI training

Qumec præsenterer nye transportbånd.

Carl Stahl A/S er igen kreditvurderet til AAA-rating

Vidste du, at vi kan være en del af din næste flyrejse?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

MK12 til mærkning af blandt andet rustfrit stål giver hurtigere resultater!

Hvordan får jeg drømmejobbet?

Opgradering til industrikøkkenvaske

ROB-EX Brugerdag – dagen indfrier mine forventninger hver gang

Send til en kollega

0.274