23948sdkhjf

Dansk Supermarked kritiseres for dårligt arbejdsmiljø

Nuværende og tidligere ansatte giver bundkarakterer
Jobportalen Jobindex.dk har indført et nyt område på sin hjemmeside, hvor nuværende og tidligere medarbejdere kan evaluere virksomheder som arbejdspladser. Her ligger Dansk Supermarked klart dårligst blandt supermarkedskæder med kun to stjerner ud af fem mulige.

Virksomheden er således evalueret til den værste arbejdsplads af nuværende eller tidligere medarbejdere inden for detailhandlen. Det skriver Avisen.dk.

Supermarkedsgiganten, der driver kæderne Netto, Bilka og Føtex, får noget nær dumpekarakter af de ansatte, når det drejer sig om virksomhedens arbejdsmiljø.

Specifikt er det under parametrene Karrieremuligheder og Arbejdsmiljø og Balance, at Dansk Supermarked scorer lavt. Scoren er henholdsvis en stjerne og to stjerner. Selv om andre supermarkedskæder også scorer lavt overordnet set, har de alle fået fire stjerner under Arbejdsmiljø og Balance.

- Vi kan se, at vi kan blive bedre til at synliggøre de store karrieremuligheder, der er i virksomheden. Efter vores bedste overbevisning er der få virksomheder, hvor man kan begynde som deltidsansat butiksmedarbejder og senere blive eksempelvis marketingdirektør, landedirektør eller leder med ledelsesansvar for mere end 10.000 medarbejdere, skriver Kasper Reggelsen, kommunikationskonsulent hos Dansk Supermarked Group, til Avisen.dk.

Selv om Arbejdsmiljø og Balance kun har fået to stjerner, er det ikke noget, som Kasper Reggelsen hæfter sig yderligere ved. Han erkender, at medarbejderne hos Dansk Supermarked ofte har travlt, fordi man bestræber sig på at yde den bedste service for kunderne, men det er først og fremmest Dansk Supermarkeds egne undersøgelser, der skaber grundlag for forbedring i virksomheden, mener han..

Formand for medlemmerne af Landsklubben Dansk Supermarked tilknyttet HK Lasse Lippert Laursen kan godt nikke genkendende til, at work-life-balance i Dansk Supermarked er svært. Han anerkender, at ledere og mellemledere i supermarkedskæden arbejder mange timer til en forholdsvis lav løn.

- Grunden til, at det (interessetimer red.) eksisterer, er, at Dansk Supermarked er en virksomhed, hvor man kan komme fra bund til top. Det ligger lidt i det, hvis man har muligheden for at komme frem, så er det sådan, det er. Jeg synes ikke, det er i orden, men det er virkeligheden, siger han til Avisen.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093