23948sdkhjf

Private dining udfordrer restauranter

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

De madglade danskere behøver ikke længere forlade deres hjem for at få den perfekte gastronomiske oplevelse.

Nu kan de blot blive hjemme, og så kommer kokken hjem til dem og tilbereder og serverer maden her.



Begrebet kaldes "private dining" og er en ny trend, som især cateringvirksomheder og restauranter bør være opmærksom på.

En af de personer, der har gjort private dining til sin levevej, er Phillip David Holmberg Nielsen, som er kok og sommelier. Phillip er manden bag virksomheden Privatkok, som er en af Danmarks mest efterspurgte virksomheder, når der skal inviteres på mad i den private residens.

Startede som et hobbyprojekt
Det startede i 2014 som et hobbyprojekt, sideløbende med fuldtidsarbejde.

- I 1,5 år arbejdede jeg med at få mit navn etableret indenfor dette område, fortæller Phillip David Holmberg Nielsen og fortsætter:

- I januar 2016 så jeg mit snit til at satse alt på Privatkok. Vi var officielt den første virksomhed i Danmark, der kunne leve af private ­dining.

Det forventes, at man leverer varen. Private dining er en substitut for et restaurantbesøg, men skal helst opleves som værende endnu bedre. Maden skal spille, den rigtige attitude, temperaturen skal være ok - det samme med opdækning, anretning og servering. Alt spiller ind for at gøre oplevelsen helt unik. Og nogle gange kan kokkene komme ud for særlige opgaver.

- Jeg har sågar engang skiftet en baby, så mor kunne spise sin mad i ro og fred, siger Phillip David Holmberg Nielsen og smiler.

Flere platforme på internettet
Succesen i Private Dining afspejles f.eks. på hjemme­siden www.privatkok.nu, hvor danskerne kan leje en kok til fester og lignende arrangementer.

Men der er også andre platforme, hvor man kan vælge mellem forskellige restauranter og kokke, som man ønsker skal komme ud til ens hjem og stå for maden.

- Det er så dejligt, at man ikke længere er alene om konceptet. Vi arbejder også sammen med de bedste at platformene, så flere mennesker kan få fornøjelsen af at blive forkælet i egen hjem, Phillip David Holmberg Nielsen.

De udrejsende kokke er særdeles populære til større private fester som f.eks. bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb, hyggemiddage, receptioner og firmafester etc.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Fiskeselskaber slår sig sammen

Gum by Hviid-folk: Vi giver ikke op

Mini-tyggegummifabrik er stadig på vej trods tvangsopløsning

Thorfisk udskyder flytning til næste år

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Nyhedsbrev

Gærende gløgg kaldt retur

Online Avis Arkiv

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kender du indvirkningen på trykluft på fødevaresikkerheden?

Din logistik specialist i Danmark

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

EHEDG + SEEPEX = ”Mere end ren” på FoodTech 2018

R&D inviterer til åbent hus d. 25. oktober

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dorner’s nye AquaGard 7350V2 sanitære transportbånd har forbedret sikkerhed og ydeevne

EffiMat automatiserer onlinebutikkernes lagre

Siemens hjælper med reducering af tidsforbruget med Virtuel Commissionering

Procesanlæg og styretavler til energisektoren

Integrede solceller i tag, facade og glaspartier - på Building Green I Forum

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Flytbare reol beslag til containere

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt vand

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Bliv klogere på hygiejnisk design på FoodTech

Skal din næste bakke til dine fødevarer have et mindre klimaaftryk?

Safer Food => Better Business

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Send til en kollega

0.24