23948sdkhjf

Private dining udfordrer restauranter

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

De madglade danskere behøver ikke længere forlade deres hjem for at få den perfekte gastronomiske oplevelse.

Nu kan de blot blive hjemme, og så kommer kokken hjem til dem og tilbereder og serverer maden her.



Begrebet kaldes "private dining" og er en ny trend, som især cateringvirksomheder og restauranter bør være opmærksom på.

En af de personer, der har gjort private dining til sin levevej, er Phillip David Holmberg Nielsen, som er kok og sommelier. Phillip er manden bag virksomheden Privatkok, som er en af Danmarks mest efterspurgte virksomheder, når der skal inviteres på mad i den private residens.

Startede som et hobbyprojekt
Det startede i 2014 som et hobbyprojekt, sideløbende med fuldtidsarbejde.

- I 1,5 år arbejdede jeg med at få mit navn etableret indenfor dette område, fortæller Phillip David Holmberg Nielsen og fortsætter:

- I januar 2016 så jeg mit snit til at satse alt på Privatkok. Vi var officielt den første virksomhed i Danmark, der kunne leve af private ­dining.

Det forventes, at man leverer varen. Private dining er en substitut for et restaurantbesøg, men skal helst opleves som værende endnu bedre. Maden skal spille, den rigtige attitude, temperaturen skal være ok - det samme med opdækning, anretning og servering. Alt spiller ind for at gøre oplevelsen helt unik. Og nogle gange kan kokkene komme ud for særlige opgaver.

- Jeg har sågar engang skiftet en baby, så mor kunne spise sin mad i ro og fred, siger Phillip David Holmberg Nielsen og smiler.

Flere platforme på internettet
Succesen i Private Dining afspejles f.eks. på hjemme­siden www.privatkok.nu, hvor danskerne kan leje en kok til fester og lignende arrangementer.

Men der er også andre platforme, hvor man kan vælge mellem forskellige restauranter og kokke, som man ønsker skal komme ud til ens hjem og stå for maden.

- Det er så dejligt, at man ikke længere er alene om konceptet. Vi arbejder også sammen med de bedste at platformene, så flere mennesker kan få fornøjelsen af at blive forkælet i egen hjem, Phillip David Holmberg Nielsen.

De udrejsende kokke er særdeles populære til større private fester som f.eks. bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb, hyggemiddage, receptioner og firmafester etc.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fynbo Foods bruger 100 millioner kroner på nye linjer

Stor udvidelse af produktionen skal imødekomme stigende efterspørgsel

Adival mangler chokolade til landmænd

Lim: Carlsberg har lanceret sin verdensnyhed

Vild konkursrekord i jubelåret 2018

Specialøl-specialist med nyt overskud

Ugens grin: Sikkerhed fremfor alt

Nyhedsbrev

Madiværksættere får chancen hos Irma

Otte projekter er med opløbet

Online Avis Arkiv

Det vælter ind med nyheder til Madværkstedet

Fødevarevirksomheder i Thy rotter sig sammen

Coop skifter kødbakkerne ud med genbrugsplast

- Det kan vi lære af Big Mac-sagen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kokkelandsholdet skal have ny direktør

Dansk pepperoni-producent bekymret over nej til brexit-aftale

Chr. Hansens salg går mindre frem end ventet

Chr. Hansen Holding, der laver enzymer og ingredienser til flere industrier, sælger fortsat for mere

Rekord: Over 200 bryggerier i Danmark

Arla vil selv lave sine reklamer

Ekstremløber skal hjælpe Easyfoods medarbejdere

Ny vidensportal for fødevarefagfolk

DI håber på alternativ Brexit-løsning efter nej til aftale

L&F: Nej til Brexit-aftale skaber stor usikkerhed

Danske Liverpool-fans får egne øl

Har bestilt to specialøl hos Hvide Sande Bryghus

Lantmännen Unibake er nu ejer af australsk bageri

Bryggeri flytter og får udskænkning

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Hov - blåt plast i hakket grisekød

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Mayonnaise kaldt tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

5 Gb GigE visionkameraer med højere datahastigheder på eksisterende Ethernet kabelinfrastruktur

Pressemeddelelse: AMCS overtager Recy Systems

Effektiv organisering af dit lager kan åbne for nye vækstmuligheder

Nemmere rengøring og bedre arbejdsmiljø med et højvakuum anlæg

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

FUGTKONTROL kan du selvfølgelig møde på vandværksmessen i Roskilde

Vind en HADEF 53/07A skraldetalje med ultra lav egenvægt!

Norma kompressionsfittings

Fokus på sourcingstrategi giver endnu flere kundefordele...

Global Supplier ApS er blevet til Elcee ApS

Fantastiske frysetørrede frugter og bær - tættest på frisk

Manicus Teknik din leverandør af KTR koblinger

MULTISAN - pakkemaskine til hvid ost

NYHED! Prolink Serie 13-0 CTP og Serie 13-34 FLT

Nu skyder vi fødselsdagsåret i gang

Manicus Teknik, din leverandør af hydraulik

”Med så mange medarbejdere er det afgørende at vælge det rigtige virksomhedsledelsessystem.”

Faldsikring på den nemme måde - Fyns Kran Udstyr A/S

RS Components lagerfører nu motorstyringsanalysatorer fra Fluke

Skyd dit nytår i gang med en lidt skævere ansøgning

Siemens har den rigtige softstarter til enhver applikation

Webinar 21/1: Introduktion til PCSCHEMATIC Automation

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

600 mio. kr. skal give et teknologisk boost

Høj hastighed og høj opløsning med 3D smart inline inspektion

Send til en kollega

0.144