23948sdkhjf

Johnson Comtrols henter produktion hjem til Danmark

Ordrerne strømmer ind hos Johnson Controls Denmark. Samtidig er man i fuld gang med at samle udenlandske produktioner under samme tag i Holme.
Der er atter ved at komme gang i eksporten for den danske producent af industrielle køleanlæg.

På enkelte områder melder virksomheden om en ordreindgang på 30 pct. i første kvartal af 2010/2011 sammenlignet med året før. Moderfabrikken i Holme ved Aarhus har oplevet en vækst i ordreindgangen på hele 40 pct. sammenlignet med første kvartal året før. Det skriver Børsen i dag.

- Med den markante ordreindgang, vi oplever lige nu, forventer jeg, at vi kan øge omsætningen med 15 pct. til omkring 1,5 mia. kr. i 2010/2011 i forhold til året før. Dermed er vi tilbage på niveauet, før finanskrisen satte ind. Driftsresultatet vil også blive væsentligt bedre. Ambitionen er at skabe overskud på driften, siger adm. direktør Palle Martin.

Trækker udenlandsk produktion hjem
Direktøren fortæller samtidig, at Johnson Controls arbejder på at trække en produktion af specialbeholdere til køleanlæg hjem til Holme fra en fransk underleverandør.

- Det giver en bedre fleksibilitet i produktionen og synergier, fordi vore design- og produktionskompetencer nu samles under samme tag. Vi har flere projekter i støbeskeen med at flytte produktion tilbage til Holme, fordi det giver en bedre udnyttelse af kapacitet og kompetencer, forklarer han.

I 2009/10 oplevede Johnson Controls Denmark en nedgang i koncernomsætningen på 15 pct. til 1.266 mio. kr. fra 1.490 mio. kr. året før. Driftsresultatet blev et underskud på 50 mio. kr. mod et driftsunderskud på 70 mio. kr. i 2008/2009.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11