23948sdkhjf

Verdensnyhed: Kylling fodret med Omega-3

Danpo lancerer sidst i januar en 'HørfrøKylling', der er opvokset på hørfrø og dermed naturlig rig på flerumættede Omega-3-fedtsyrer.
Omega-3-fedtsyren er kendt for blandt andet at have en positiv effekt på hjertekarsygdomme, visse gigtformer, hjernens udvikling og koncentrationsevnen. Det høje Omega-3-indhold i HørfrøKyllingen stammer fra hørfrø i den foderblanding, som kyllingen vokser op på.

- Det har stor ernæringsmæssig betydning for det færdige produkt, hvad vi fodrer vores dyr med. HørfrøKyllingen er et seriøst bud på en ny slags naturlig fødevare, som på biologiens egne præmisser giver os mulighed for at leve sundere. HørfrøKyllingen, som er en kylling rig på Omega-3, er den allerførste af sin slags i verden, og vi tror på, at vi kan skabe en helt egen kategori for sundere fødevarer, siger kommunikations- og marketingchef hos Lantmännen Danpo, Søren Bisp, og fortsætter:

- HørfrøKyllingen er et oplagt valg for alle, der går efter sund og lækker kylling. Og særligt for de familier, som kan have svært ved at få dækket børnenes Omega-3-behov, regner vi med, at HørfrøKyllingen bliver et rigtig godt bidrag til en sund og varieret kost.

HørfrøKyllingen fra Danpo kan købes i førende danske supermarkedskæder fra mandag den 24. januar.

Fakta om HørfrøKyllingen
  • HørfrøKylling er kylling med et så højt indhold af den flerumættede Omega-3 fedtsyre, at den kan anprises ”Rig på Omega-3”.
  • Spiser man 100 gram HørfrøKylling, får man dækket minimum 62 % af daglig anbefalet mængde Omega-3.
  • HørfrøKyllingen er den første kylling i verden, der har så højt et indhold af Omega-3.
  • Omega-3-fedtsyrerne i HørfrøKyllingen stammer fra hørfrø i foderet, som kyllingen vokser op på. HørfrøKyllingens opvækst er den samme som helt almindelig dansk kylling – det er kun foderet, der er anderledes.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078