Aarhus-drenge sælger blå vin

Det er sjovt og smager godt, mener de

I Aarhus har tre 18-19-årige drenge stiftet en virksomhed, der sælger blå vin.

Virksomheden med navnet Bluelife så dagens lys i december sidste år, skriver Århus Stiftstidende, som har haft besøg af Simon Harboe Ditlevsen, Christian Haubro og Mikkel Jensen, der serverede blå vin for redaktionen. De etablerede Bluelife efter at have gået og spekuleret på, hvordan de kunne genopfinde den dybe tallerken inden for iværksætteri.

- Altså, vi ved ikke, om det her er den dybe tallerken, men det er sjovt, og så smager det godt, siger Simon Harboe Ditlevsen til avisen.

Han tilføjer, at folk er skeptiske i starten, men at Bluelife havde et rigtig godt salg op til nytårsaften, hvor der blev solgt for cirka 20.000 på to uger.

Vinen importerer den nye virksomhed fra Spanien. Den er lavet af Chardonnay-druer, og den blå farve er fremstillet på naturlig vis via et pigment i druernes skal, skriver Århus Stiftstidende, som også nævner, at fænomenet med blå vin ikke er nyt i Danmark.

Bluelife har tre varianter, som sælges for cirka 90-120 kroner pr. flaske.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Rasmus Vikael
Blå vin er jo et super sjovt og innovativt projekt. Jeg har dog min tvivl om det er kommet for at blive. Jeg bestilte en Blue Pasion og Euforia: https://grapey.dk/blaa-vin-er-en-ting/
Der må jeg bare sige, at det var godt nok ikke pengene værd. Har I erfaring med andre flasker blå vin der bare skal prøves? Men high-five til de unge gutter der prøver kræfter af med at sælge det! Er ikke i tvivl om der er mange der er nysgerrige for at smage det. Det er jo super indbydende at se på :-)

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Forbud mod transfedt i dansk mad virker

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mosteri har mistet hele kapitalen

Toms ramt af metalstykker i lakrids

Fisker scorede kassen på populære sild

Rejsegilde: Carlsberg støbte bajere ned i fundamentet

Nyt hovedsæde bliver 15.585 kvadratmeter stort og forbindes direkte til Carlsberg Laboratorium under jorden

Nyhedsbrev

Ny koncernchef i Dagrofa

Nuværende Arla-direktør skal være topchef

Adival har vokseværk

Travlhed kræver ekstra kvadratmeter til fabrikken i Billund.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Efter 15 år: Nu får kornet sit eget hus

Muggen mousse: Kæde trækker dessert tilbage

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Slagterikoncern bløder i 2017-regnskab

Hård konkurrence har presset priserne og efterlader gigant med underskud

Pas på plast i Party-pølserne

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Kunder presser McDonald’s til at droppe plastiksugerør

Østjyske orm og gærflager på Folkemødet

For fulde huse inviterede de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus til debat på Folkemødet om udvikling af fremtidens fødevareløsninger

Ugens grin: Weekend-arbejde

Klumme: Hvad skal i indkøbskurven i 2030?

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Smartbake opruster med køb af øko-producent

Bagerikoncernen får med opkøbet en stor bid af markedet for økologisk brød til københavnske hoteller, restauranter og cateringvirksomheder

Kongsbak satser på Hanstholm

Firmaet Jacob Kongsbak Lassen flytter sin produktion af røget fisk fra Malmø til Hanstholm snarest

Coop skaber internationalt kaffebrand

En ny kaffe af ekstra høj kvalitet, produceret med stort ansvarlighedsaspekt har givet ordrer til Coops afrikanske risteri fra blandt andet USA, Kina og Holland

Passioneret ismand skummer fløden på vegansk satsning

Østlige øko-markeder har potentiale

Mere udstyr til de små bryggerier

Ledigheden helt i bund blandt mejeriledere

Kaffekæde koster rigmand kassen

Thisted Bryghus lancerer VM-øl til danske fodboldfans

Rekordsalg: Danskerne hungrer efter kammerjunkere

Dragsbæk dalede i top og bund

Tidligere slikdirektør skal nu styre madaffald

Publikumsrekord på Ølfestival 2018

Nu risikerer 35.000 virksomheder tvangsopløsning

Danmark må beholde særregel om mindre nitrit i kødpålæg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sommerudflugt til Egeskov Slot

Iværksætter automatiserer årsregnskabet, så hun har mere tid til madpakker

Sommerferien står for døren!

Siemens SIRIUS ACT trykknapper - robuste, smarte og fleksible

Ny medarbejder hos norm-teknik

Ejner Hessel A/S og deres valg af lagerautomat er igen faldet på ClassicMat™

Højtryks nåleventil med mikrometer håndtag

- Stemningen og atmosfæren var helt unik sammenlignet med andre steder, vi har været

Eksporter intelligente 3D-modeller til Revit fra Inventor, Solidworks og CREO.

Vil du udvide dit salg til drikke- og fødevareindustrien i Indien?

Svejsehuset A/S giver ordet “svejserobot” en helt ny betydning!

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af lodderøg hos Nordic Power Converters

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Se mere om én af de seneste kraner vi har leveret - denne gang med en unik eltalje

Et stærkt samspil mellem produkt og teknologi

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Garanteret tør trykluft

Interne varenumre - er det et problem?

Har du ikke tid eller plads til at grille?

Effektivt luftskifte uden trækgener i restaurant

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kobbernitter garanterer fastgørelse i høj kvalitet.

Ny produktoversigt tilgængelig på DAN-doors.dk!

Automationsdag et hit

Fibox A/S præsenterer profil video

Send til en kollega

0.202