23948sdkhjf

Investorer: Dupont-bud ikke imponerende

Duponts købstilbud på 36 mia. kr. imponerer ikke Daniscos investorer. En gruppe er nu gået sammen for at presse buddet højere op, fortæller en anonym kilde til Børsen.
Dagbladet skriver i dag, at en håndfuld investorer angiveligt vil gå Danisco-ledelsen på klingen i forhold til Daniscos fremtidsperspektiver. Samtidig har de en ambition om at presse Dupont højere op i pris.

- En håndfuld investorer taler sammen for at gøre fælles front. De vil som minimum have et højere bud, men overvejer også, om der ikke er en bedre case i at lade Danisco fortsætte som selvstændigt selskab og selv prøve at høste nogle af de forbedringer på lønsomheden, som Dupont har lovet sine aktionærer, siger en anonym kilde, der kender til de interne overvejelser.

Det går i dag bedre end nogensinde for Danisco og investorerne har set frem til effekten af den gennemgribende turnaround, som Tom Knutzen har stået i spidsen for. Derfor undrer det nogle i ejerkredsen, at ledelsen i Danisco ikke kan tage virksomheden videre, men i stedet anbefaler et salg.

Investorernes skepsis bunder endvidere i, at det ikke er mere end tre måneder siden, at selskabet på sin kapitalmarkedsdag meldte nye langsigtede mål om en lønsomhed målt som ebitmarginen på 15 pct., mens det interne mål reelt var næsten 16 pct. Desuden opjusterede Danisco sine vækstforventninger i forbindelse med buddet fra Dupont .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079