23948sdkhjf

Dupont holder fast

DuPont har offentliggjort sit endelige tilbudsdokument for købstilbud til Danisco. Daniscos bestyrelse anbefaler fortsat aktionærerne at acceptere tilbuddet.
DuPont offentliggjorde fredag sit tilbudsdokument, og Daniscos bestyrelse anbefaler enstemmigt, at aktionærerne accepterer tilbuddet.

- Efter en uopfordret henvendelse sidste år fra en anden part end DuPont om køb af Danisco indledte bestyrelsen en grundig og struktureret salgsproces for at finde den bedst mulige løsning for aktionærerne og selskabet. Salgsprocessen varede flere måneder og involverede en række potentielle, strategiske købere. I løbet af processen og forhandlingerne med potentielle købere har bestyrelsen lagt vægt på at opnå maksimal værdi for aktionærerne og gennemføre en transaktion med højst mulig sikkerhed. Købstilbuddet fra DuPont opfylder begge disse mål og var det mest attraktive med hensyn til pris. Bestyrelsen mener, at købsprisen er fair og fuldt ud afspejler værdien af Danisco, lyder det fra bestyrelsesformand Jørgen Tandrup.

Fakta om tilbuddet
  • DuPont vil tilbyde 665 kr. kontant pr. aktie i Danisco svarende til en samlet transaktionsværdi på 36,1 mia. kr.
  • Købstilbuddet repræsenterer en kursgevinst på 25% i forhold til Daniscos slutkurs den 7. januar 2011, en kursgevinst på 40% i forhold til de sidste tre måneders gennemsnitlige aktiekurs og en
    kursgevinst på 90% i forhold til aktiekursen den 7. januar 2010.
  • Købstilbuddet repræsenterer en multipel på 12,8 x EBITDA baseret på de sidste 12 måneder.
  • Transaktionen er et stærkt strategisk match og skaber nye vækstmuligheder for begge selskaber.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141