Flensted opruster på convenience-fronten

Millionbyggeri: Vil være den førende leverandør af ultrafriske måltider

Flensted Food Group, der producerer blandt andet pommes frites, kartoffelsalat og grøntblandinger, vil være den førende danske leverandør af ultrafriske convenience-måltider. Det er baggrunden for, at Flensted nu udvider sin snitgrønt-fabrik i Skovlund til dobbelt størrelse og investerer i udstyr, der er målrettet til convenience.

Det fastslår koncernen i en pressemeddelelse, hvor Flensted peger på, at danskerne efterspørger convenience-løsninger som aldrig før, og at de vil vide, hvor og hvordan deres mad bliver produceret.

- Den bølge har Flensted Food Group en ambitiøs plan om at ride med på, konstaterer den sydvestjyske virksomhed, der ifølge direktør Lene Rasmussen investerer mindst 25 millioner kroner i udvidelsen.

Planen indebærer, at snitgrøntfabrikken indrettes og udstyres "som en moderne, full-scale conveniencefabrik, der kan producere ultrafriske produkter med kort holdbarhed til både foodservice og detail". Tilbygningen på 3.600 kvadratmeter bringer fabrikkens samlede areal op på 7.500 kvadratmeter, og der er planlagt produktionsstart midt i august.

Samarbejde
Den nye fabrik bliver ifølge Flensted en del af et stærkt innovations- og produktionssamarbejde med Flensteds anden fabrik i byen. Den producerer convenience-kartoffelprodukter samt pålægssalater, mayonnaiser og dressinger.

Ambitionerne er høje hos Lene Rasmussen og hendes med-direktør, Jørgen Østergaard:

- Vores nye produktions-setup giver os et utal af kombinationsmuligheder i udviklingen af convenience-løsninger. Vi kan mikse frugt og grønt, pasta, ris og kerner. Og vi kan tilsætte animalske og vegetabilske proteiner i form af kød, linser, bønner med mere samt smagssætte med vores hjemmelavede dressinger, saucer og toppings. Vi vil også kunne bage, koge, stege, grille og marinere, hvilket skaber nye, spændende perspektiver for innovative produkter og smage, nævner Jørgen Østergaard.

Flensted har en årelang erfaring med kundetilpassede løsninger, og det arbejde vil blive intensiveret i det nye setup, blandt andet med et helt nyt innovationskøkken. Det skal give endnu bedre muligheder for at udvikle nye produkter i tæt samarbejde med kunderne inden for både foodservice og detail.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Nyhedsbrev

Hungry er på pengejagt

Online Avis Arkiv

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebelastning med Waterbags

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Skab tillid med klima ikon

Gå ikke glip af verdens største WindEnergy messe!

KTR BoWex Buetandskoblinger

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiA...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Send til en kollega

0.32