23948sdkhjf

Flensted opruster på convenience-fronten

Millionbyggeri: Vil være den førende leverandør af ultrafriske måltider

Flensted Food Group, der producerer blandt andet pommes frites, kartoffelsalat og grøntblandinger, vil være den førende danske leverandør af ultrafriske convenience-måltider. Det er baggrunden for, at Flensted nu udvider sin snitgrønt-fabrik i Skovlund til dobbelt størrelse og investerer i udstyr, der er målrettet til convenience.

Det fastslår koncernen i en pressemeddelelse, hvor Flensted peger på, at danskerne efterspørger convenience-løsninger som aldrig før, og at de vil vide, hvor og hvordan deres mad bliver produceret.

- Den bølge har Flensted Food Group en ambitiøs plan om at ride med på, konstaterer den sydvestjyske virksomhed, der ifølge direktør Lene Rasmussen investerer mindst 25 millioner kroner i udvidelsen.

Planen indebærer, at snitgrøntfabrikken indrettes og udstyres "som en moderne, full-scale conveniencefabrik, der kan producere ultrafriske produkter med kort holdbarhed til både foodservice og detail". Tilbygningen på 3.600 kvadratmeter bringer fabrikkens samlede areal op på 7.500 kvadratmeter, og der er planlagt produktionsstart midt i august.

Samarbejde
Den nye fabrik bliver ifølge Flensted en del af et stærkt innovations- og produktionssamarbejde med Flensteds anden fabrik i byen. Den producerer convenience-kartoffelprodukter samt pålægssalater, mayonnaiser og dressinger.

Ambitionerne er høje hos Lene Rasmussen og hendes med-direktør, Jørgen Østergaard:

- Vores nye produktions-setup giver os et utal af kombinationsmuligheder i udviklingen af convenience-løsninger. Vi kan mikse frugt og grønt, pasta, ris og kerner. Og vi kan tilsætte animalske og vegetabilske proteiner i form af kød, linser, bønner med mere samt smagssætte med vores hjemmelavede dressinger, saucer og toppings. Vi vil også kunne bage, koge, stege, grille og marinere, hvilket skaber nye, spændende perspektiver for innovative produkter og smage, nævner Jørgen Østergaard.

Flensted har en årelang erfaring med kundetilpassede løsninger, og det arbejde vil blive intensiveret i det nye setup, blandt andet med et helt nyt innovationskøkken. Det skal give endnu bedre muligheder for at udvikle nye produkter i tæt samarbejde med kunderne inden for både foodservice og detail.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Coop donerer mad til udsatte familier i 80 byer

Tomex prøver noget nyt: Tilbagegang

Fødevarekoncernens omsætning dalede cirka 70 millioner kroner

Vestfyen i minus vil ind på flere caféer

Bryggeriet vil også give Jolly Cola et løft

Nyt kalvekoncept er et hit

- Vi rammer skiven, konstaterer Danish Crown

Hvorfor småkager? Det kan jeg ikke huske ...

Småkageproducent gik sådan set bare i gang

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Nyhedsbrev

Fynske slagterimaskiner slår pjalterne sammen

Online Avis Arkiv

Delika tjente igen tocifret millionbeløb

Pålægsvirksomheden har lagt listeriasag bag sig

Fødevarestyrelsen lukkede to sorte slagtere

Cateringfirma overtager kantinedrift

Antallet af sorte slagtere er faldet markant

Ugens grin: Med konen på juleshopping

Fantasinavn: Orkla må alligevel kalde pasta for Grøntsagsbånd

Pastaprodukt er ok, mener klagenævn

Udvidelse: Tican jævner 22 huse med jorden

Fødevarestyrelsen beslaglægger 200 gæs, kalkuner og juleænder

Ny fødevarevideo om innovation

Mammen tæt på nyheder i Klovborg

Carlsberg samarbejder i undersøgelse af ølkartel

Varm sommer skæppede godt i Harboes kasse

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Fik du læst: Nu vil Hanegal til udlandet

Økologisk frugt fra udlandet slår rekorder

Ost: Arla køber stort op i Mellemøsten

Medisterpølse mistænkes for salmonellaudbrud

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

DI har fundet midlertidig direktør

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Færre danskere laver mad fra bunden

Fra fødevarerester til merværdi

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nyt sortiment af eksklusive kagemontre til bagerier

PMC Hydraulics vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.

SEEPEX Nordic A/S holder lukket fra den 22. december til den 1. januar!

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Glædelig jul og godt nytår

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Tak for i år!

Hold buffeten varm med VPD's varmebriks i rustfrit stål

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

NYHED: Det pladsbesparende pallemagasin

KL Automatik er UL508A certificeret

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

JEROS hos Orkla Kims

Krøller, klæber eller sætter materialer sig fast i dine maskiner? 

EffiMat takker for et godt samarbejde og glæder os til 2019

Ny video om emballage til mejeriprodukter

Tick Tool Manage, workshop

18. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

Ringspann RFK Flangekobling

Endnu en nominering til Gibotech

Nyhed fra Hengesbach

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Garager til førerløse busser i Aalborg

Glædelig jul fra MultiAir

Send til en kollega

0.254