- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Før hed virksomheden Rasmussen og Jacobsson Group, men det navn var der stort set ingen, der kunne finde ud af. Og det er da også gået støt fremad over nærmest hele linjen, siden den sjællandske delikatessegrossist i 2015 skiftede navn til Delidrengene.

- Folk smilede lidt af det, for det er jo lidt sjovt og plat. Men det er noget, man kan huske, konstaterer den ene indehaver, Steffan Hassel-Jacobsson, der i disse dage sammen med en stribe kollegaer promoverer Delidrengene og deres produkter på Foodexpo-messen i Herning.

Sammen med den anden ejer, Morten Rasmussen, etablerede han virksomheden i 2010, og makkerparret har de seneste år for alvor fået gang i butikken, der sælger tapas-sortimenter, snackpølser, olivenolie, pesto og andre delikatesser. Blandt aftagerne er nu en lang række af Danmarks største indkøbere, idet Delidrengenes produkter er på hylderne hos blandt andre Meny, Irma, SuperBrugsen, Bilka, Hørkram og Dansk Cater.

- Vi sælger også til små gårdbutikker og til delikatesseforretninger - ja, til alle, der har lyst til at købe, fortæller Steffan Hassel-Jacobsson.

Egne produkter
Produkterne finder Delidrengene i ikke mindst Spanien, Grækenland og Italien, og de nøjes ikke med bare at importere forskellige brands og sælge dem videre.

- Vi har fået udviklet vores egne tapasprodukter, som sælges under vores eget navn. Og vi har også vores egen humus og øko-pesto. Vi er jævnligt nede hos producenterne i Sydeuropa, hvor vi smager en masse forskellige produkter og får dem tilpasset danske smagsløg - og så kan vi godt lide at lave produkterne lidt nyskabende, fortæller Steffan Hassel-Jacobsson.

Som eksempel nævner han, at Delidrengenes tapas-platte med blandt andet olivenmix, feta og ostefyldte pepperballs er pakket sammen med en lille gaffel, så indholdet er lige til at tage med i parken på en sommerdag.

- Vi vil gerne betale lidt ekstra for at få den gaffel med, så det har vi aftalt med leverandøren i Grækenland, nævner delikatessechefen.

Blandt virksomhedens andre varer er de svenske Johnny's Sennep og Eriks Saucer, som Delidrengene er eneforhandler af i Danmark.

Ny adresse
Alt i alt har den voksende mængde af produkter - og muligvis også det nye navn - været med til at give en støt stigende omsætning, der i det seneste regnskab fra 2016 resulterede i et overskud på 600.000 kroner.

- Men det koster at udvikle, så stort set alle de penge, vi tjener, bliver brugt på virksomheden. Vi er lige flyttet fra Vallensbæk til Skovlunde, hvor vi har bygget tørvarelager og kølerum for en halv million kroner, fortæller Steffan Hassel-Jacobsson.

Han afslører også, at man naturligvis ikke behøver at være af hankøn for at være en del af Delidrengene:

- Vi er seks fuldtidsansatte og ti på deltid, og cirka halvdelen er kvinder. Så vi kunne også have heddet Delidrengene og Delipigerne, men det bliver simpelthen for langt ...


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kaffefirma reddet på stregen

Direktør går fra øllet til rejerne

Fire venner har startet bryghus i Farum

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan

Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.

Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Danmarks første ismejeri bag tremmer er en succes. På tre måneder har de solgt over 2.000 liter is, og der er venteliste på arbejdsholdet.

Nyhedsbrev

Orkla køber egne aktier tilbage

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Bøde og politianmeldelse til bageri

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Production Part Approval Process (PPAP)

Filterteknik A/S har fået en digital opfriskning

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

Reparation af svejserobot

Measurement System Analysis (MSA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Bare rolig - Vi er her hele sommeren!

22.000 stykker aflagt Berendsen-tøj har fået nyt liv i Gambia

Selvom sommeren i den grad er over os, er der stadig gang i butikken hos os

4 tips til dig der skal have firmabil for første gang

Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorhoteller er blevet in hos danske virksomheder

Jobsamtalen starter før du aner det

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Lasse er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

IATF 16949:2016 Inspirationsseminar

Nyt high flow filterhus i glasfiber

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

Send til en kollega

0.225