23948sdkhjf

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne
Køkkenchefer, købmænd, konditorer, kantinemedarbejdere, slagtere og et væld af andre faggrupper med relation til fødevarebranchen strømmede de seneste tre dage til fødevaremessen Foodexpo i Herning. Ifølge arrangørerne besøgte i alt 26.178 fagfolk messen, som bød på 10 haller med 571 udstillere, inspirerende trendzoner og nogle af landets mest prestigefulde fagkonkurrencer.

Ved den seneste Foodexpo for to år siden blev besøgstallet opgjort til 25.822.

Blandt gæsterne var den trestjernede Michelin-kok Rasmus Kofoed, som besøgte Foodexpo både søndag og mandag, og som var dommer ved konkurrencen Årets Kok 2018. Han var glad for at være tilbage på Nordens største fødevaremesse:

- Det var dejligt at være tilbage i Herning i trygge og venlige rammer. Det har været et par inspirerende dage, hvor jeg har mødtes med gode venner og kollegaer i branchen i vante omgivelser, siger Rasmus Kofoed, der selv vandt titlen som Årets Kok i 2003.

Også blandt udstillerne var der udpræget tilfredshed med messedagene.

- Niveauet på Foodexpo har været højt i år, og der har været en fantastisk god stemning i hallerne, både blandt udstillerne og blandt de besøgende. Foodexpo er en rigtig vigtig messe for os, fordi vi har mulighed for at fremvise vores nyheder, vores brede sortiment og vise, hvad vi kan i Tulip, siger Peter Guldager, der er såkaldt away from home-direktør hos Tulip.

- Vi bruger Foodexpo som et mødested til at gå i dialog med grossister, kunder og slutbrugere, og samtidig er det en rigtig god mulighed for at få ny inspiration og høre, hvad der rører sig i branchen, tilføjer han.

- Et godt mødelokale
Muligheden for at mødes og netværke var også en af de ting, som leverandøren af storkøkkener Bent Brandt fremhævede som en af Foodexpos stærke sider:

- På Foodexpo kan vi profilere os over for hele branchen, og vi kan få vist vores nyheder på en god måde. Det er et godt mødelokale, hvor vi kan møde alle de rigtige mennesker på få dage. Vi har set mange af dem, vi havde håbet på at se, så det har været meget positivt, siger Mikael Brandt, administrerende direktør hos Bent Brandt.

Tirsdag eftermiddag blev der sat punktum for fagkonkurrencerne på Foodexpo, da nogle af Nordens dygtigste kokke og tjenere kæmpede om de ærefulde titler som Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.

Her stod i alt 10 finalister fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland klar til at mestre det nordiske køkken og brillere ved finalebordene. I sidste ende løb Ola Wallin fra Sverige med den eftertragtede pris som Nordens Bedste Kok, mens prisen som Nordens Bedste Tjener gik til Christian Neve fra Danmark.

Foodexpo vender tilbage i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts 2020.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094