23948sdkhjf

Carlsberg boykottes i Sverige

Carlsberg Sverige og Coop har ikke kunnet blive enige om en ny samarbejdsaftale. Og Coop fjerner nu alle Carlsbergs produkter fra hylderne.
Coops centrale indkøbsorganisation (Cikab) har krævet, at Carlsberg Sverige skulle sænke sine priser markant og give Coop fordele i forhold til andre kunder. Men det har Carlsberg Sverige nægtet.

For at lægge yderligere pres på Carlsberg Sverige, begrænser Coop fra og med i dag udvalget af Carlsbergs produkter i sine butikker, mens ølmærket Carlsberg helt fjernes fra hylderne.

– Vi kan ikke indgå en aftale, som er ensidigt til fordel for én kunde. Det vil komme til at indebære, at vi stiller med urimelige vilkår for andre kunder og aftalen med Coop vil da også blive ulønsom for os. Det kan vi ikke acceptere, siger Mark Jensen vd for Carlsberg Sverige.

Mark Jensen beklager situationen.

- Vi har været leverandør til Coop i mange år og har haft en godt samarbejde med butikkerne, som desværre nu får den opgave at møde forbrugernes reaktioner ansigt til ansigt, afslutter han.

Carlsberg Sverige vil fortsat arbejde på at få en samarbejdsaftale på plads, der kan imødekomme ønsker fra begge parter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109