23948sdkhjf

Tidlig konkurrence til bornholmsk tyggegummi-start up

Produktionen er knap gået i gang, før den første konkurrent har meldt sig.

I Hasle på Bornholm var det ikke længe, man kunne have den gode ide for sig selv. Start-up virksomheden Gum by Hviid har lanceret et tyggegummi af naturlige ingredienser, hvor det hele oven i købet af økologisk.

Men nu har en københavnsk iværksætter-kvartet sendt et lignende produkt på gaden, som snart rammer hylderne i kioskkæden 7-Eleven.

Det skriver Fødevarewatch ifølge Bornholmstidende.

Produktet fra True er også baseret på naturlige ingredienser, som det fra Bornholm, men det tager stifterne af Gum by Hviid, Sussi Hviid og Michael Berg Larsen i stiv arm.

- Der er plads til mange flere spillere end os i det marked, og når du har et produkt, du ikke kan patentere, er det kun forventeligt, at der kommer konkurrence.

Tværtimod kan det vise sig som en fordel, at flere sender naturligt tyggegummi ud i butikkerne, siger Michael Berg Larsen.

- Vi skal have vænnet danskerne af med at spise kemikalietyggegummi, og jo flere vi er om at sprede det budskab, des nemmere bliver det at sælge kemikaliefrit tyggegummi, siger han til Bornholms Tidende.

Gum by Hviid kalder sig "verdens mindste tyggegummifabrik" og etablerede sig med hjælp fra crowdfunding i første halvår af 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094