23948sdkhjf

7-Eleven klar med fremtidens fastfood

I samarbejde med mesterkokken Frank Lantz har 7-Eleven udviklet en række menuer bestående af sæsonens bedste råvarer, som kun tager 5 minutter at tilberede.
I september måned sidste år stod Fødevareministeriet bag konferencen ’Hurtigmad på menuen’. Blandt deltagerne fandt man landets store fastfood-kæder, som sammen med industrien, kokke, myndigheder og eksperter diskuterede, hvordan vi i Danmark kan sætte nye standarder og trends for lækker, sund og nem mad.

- Vi har som de første i vores branche sat handling bag ministerens opfordring om at udvikle og tilbyde sundere mad på farten. Resultatet er blevet en nøglehulsmærket menu af spændende færdigretter, hvor både smag, sundhed og convenience er tænkt ind i konceptet, siger Camilla Raffnsøe, markedschef hos Reitan Servicehandel Danmark, der ejer og driver 7-Eleven i Danmark.

Med lanceringen håber og forventer 7-Eleven, at convenience-kæden kan inspirere danskerne til et sundere liv på farten.

Slowfood på rekordtid
De nye menuer lanceres under navnet DeliBag og bliver en del af 7-Elevens Green To Go serie. En produktserie, som forbrugerne har taget rigtig godt imod.

- Flere og flere forbrugere lever et liv, hvor mangel på tid ikke matcher ønsket om en sundere livsstil. Det dilemma ønskede vi at løse, da vi sidste år lancerede vores nøglehulsmærkede Green To Go serie, siger Camilla Raffnsøe og fortsætter:

- Med lanceringen af DeliBag har vi taget næste vigtige skridt i retningen af flere sunde alternativer i vores butikker. Nu kan vi tilbyde en menu af hverdagsretter, som den travle børnefamilie og de sundhedsbevidste kunder med god samvittighed kan tage med på kontoret – eller med hjem – og tilberede uden at gå på kompromis med hverken god smag eller sund livsstil.

Lanceres mandag den 14. februar
DeliBag menuerne består i første omgang af retter som fx kalvefrikassé, kylling med rød karry og en vegetarret.

- Med DeliBag i sortimentet behøver vores kunder ikke bruge tid på at lave lækker mad hver dag. Kokken Frank Lantz har stået i køkkenet i timevis, så der er tale om lækker slowfood, der kan tilberedes færdigt på rekordtid i hjemmet, forklarer Camilla Raffnsøe.

DeliBag menuerne lanceres mandag d. 14. februar i alle 134 7-Eleven butikker landet over.

Alle retterne indeholder nok til 1-2 personer og sælges til en intropris på 39,- kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078