23948sdkhjf

Madhus breder ældremad ud til også de unge

- Folk i alle aldre kan lide vores mormormad, forklarer direktør om færdigret-sats.
Det Danske Madhus, der er kendt som leverandør af ældremad til en stribe kommuner, har udvidet sit marked ganske betragteligt: Det er nu muligt for alle at købe de færdigretter, der oprindeligt kun var tænkt som ældremad, skriver JydskeVestkysten.

Indtil begyndelsen af sidste måned leverede Det Danske Madhus "mormormad" til ældre i eget hjem og til plejehjem. Men fra 1. marts er kundekredsen udvidet til både de ældre, der får maden via kommunale ordninger, og til alle andre, der nu kan bestille maden via selskabets hjemmeside.

- Meget af det mad, vi laver, har vi testet ude i familier, både hos yngre og ældre, og vi fandt ud af, at alle generationer - om de er 10, 15, 35, 55, 70 eller 85 - godt kunne lide maden, og så tænkte vi, at så var det spændende at begynde at tilbyde det, forklarer direktør Henrik Solkær til avisen.

Maden leveres over hele landet, dog ikke til ikke-brofaste øer.

Det Danske Madhus har seks køkkener fordelt på fire i Jylland og to på Sjælland. Konceptet til private fungerer som en abonnementsordning, hvor man får leveret maden hver uge, hver anden uge eller hver tredje uge.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094