23948sdkhjf

Seminar: Sådan kan fødevarevirksomheder digitalisere

Gratis arrangement byder på "overraskelsesfrokost"
Emnet er fødevarer og IT, når IT-konsulentvirksomheden Notora 30. maj holder sin "Notora Food Event" på Koldkærgård Hotel & Konferencecenter i Aarhus,

Fødevareseminarets omdrejningspunktet er digitalisering af fødevareindustrien. Notora har inviteret samarbejdspartnere og eksperter til at fortælle om, hvordan IT i forskellige afskygninger kan digitalisere og effektivisere de kritiske processer, som typisk opstår for fødevarevirksomheder.

Schouw Informatisering kommer og fortæller om blandt andet produktion og logistik, og Landbrug & Fødevarer er med for at give et indblik i, hvordan digitalisering kan skabe vækst i hele fødevarebranchens værdikæde.

Brabrand-virksomheden Clearview Trade, der er eksperter i handel, told og logistik, giver svar på, hvor digitaliseringen af dansk eksport er på vej hen. Og fra Aalborg kommer softwarevirksomheden Tasklet Factory for at fortælle om optimering af lagerprocesserne i fødevareindustrien.

På et tilsvarende Notora-arrangement sidste år fik cirka 50 deltagere en såkaldt "sansebordsfrokost", leveret af det innovative køkken hos Koldkærgårds nabo, Agro Food Park. I år hedder det en "overraskelsesfrokost" - og det bliver endnu vildere, lokker arrangørerne.

Tilmelding til seminaret kan ske via webadressen www.notora.dk/notora-food-event
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079